Testovanie mimo miesta trvalého bydliska

zizimimi
26. okt 2020

Dobrý deň, mame taky problém a keďže neviem na aaku infolinku volať (snažila som sa dovolať TT Urad no neúspešne). Žijeme z priateľom dlhšie mimo miesta trvalého bydliska.. Obaja iný okres a žijeme zase v inom okrese. Bývame tu v podnájme a mamee tu prácu. Chceme sa is testovať tento víkend len si nevieme zodpovedať otázku či sa môžme otestovať aj tu mimo miesta nášho trvalého bydliska. Ďakujem aj za prečítanie.

veronikaszabova
26. okt 2020

@zizimimi mozes sa dat testovat kdekolvek

zizimimi
autor
26. okt 2020

@veronikaszabova
Ďakujem veľmi pekne

bagre
26. okt 2020

@zizimimi áno, otestujte sa tam, kde ste

birika
26. okt 2020

my s manzelom zvazujeme testovanie niekde na dedine a ni masove v meste

zizimimi
autor
26. okt 2020

@birika my tu v meste ale trochu sa aj obávam keďže som v treťom mesiaci Tehotenstva... Na test ideme kvôli práci a ja aby som mohla chodiť k lekárovi

paigesy
26. okt 2020

@zizimimi k lekarovi môžeš aj bez testu

elizabet100
26. okt 2020

Dobrý deň. Prosím o informáciu. Známy je nezamestnaný z okresu Vranov a v stredu má ísť na pracovný pohovor do okresu Bardejov. Môžme tam ísť teraz, keď je zákaz vychadzania? Ďakujem

raddkka
26. okt 2020

Testovať sa odporúča v mieste, kde aktuálne bývate, necestovať do miesta rizika. Tiež som sa teraz cez víkend veľmi bála, že tam bude veľa ľudí a čo ak. Ale bola som v pohode, ako pokojne a bezpečne to prebiehalo. Dnu boli Max 3ja ľudia naraz. Nepršalo, tak sa na výsledky čakalo vonku. Nikto okrem zdravotníka sa k nám nepriblížil na menaj ako meter a pol a všetci mali rúška a rukavice. Zdravotník po každom odbere tyčinku okamžite vyhodil a dezinfikoval si rukavice. Cez prestávku priestor dezinfikovali.

birika
26. okt 2020

@raddkka urcite by sme necestovali na miesto rizika, myslim dedinu v ramci okresu

raddkka
26. okt 2020

@birika hop, to je preklep. Chcela som napísať miesto bydliska. Už to nejde opraviť

birika
26. okt 2020

@raddkka 🙂

simca06022011
26. okt 2020

@zizimimi ano mozete, tiez tak ideme...