Dobrý deň, mame taky problém a keďže neviem na aaku infolinku volať (snažila som sa dovolať TT Urad no neúspešne). Žijeme z priateľom dlhšie mimo miesta trvalého bydliska.. Obaja iný okres a žijeme zase v inom okrese. Bývame tu v podnájme a mamee tu prácu. Chceme sa is testovať tento víkend len si nevieme zodpovedať otázku či sa môžme otestovať aj tu mimo miesta nášho trvalého bydliska. Ďakujem aj za prečítanie.
@veronikaszabova
Ďakujem veľmi pekne
my s manzelom zvazujeme testovanie niekde na dedine a ni masove v meste
Dobrý deň. Prosím o informáciu. Známy je nezamestnaný z okresu Vranov a v stredu má ísť na pracovný pohovor do okresu Bardejov. Môžme tam ísť teraz, keď je zákaz vychadzania? Ďakujem
Testovať sa odporúča v mieste, kde aktuálne bývate, necestovať do miesta rizika. Tiež som sa teraz cez víkend veľmi bála, že tam bude veľa ľudí a čo ak. Ale bola som v pohode, ako pokojne a bezpečne to prebiehalo. Dnu boli Max 3ja ľudia naraz. Nepršalo, tak sa na výsledky čakalo vonku. Nikto okrem zdravotníka sa k nám nepriblížil na menaj ako meter a pol a všetci mali rúška a rukavice. Zdravotník po každom odbere tyčinku okamžite vyhodil a dezinfikoval si rukavice. Cez prestávku priestor dezinfikovali.
@zizimimi ano mozete, tiez tak ideme...
@zizimimi mozes sa dat testovat kdekolvek