Tesco scan&shop

16. mar 2024

Ahojte prosím vás ako to funguje v tescu? Všetko si naskenujem a potom čo? Keď prídem k pokladni tak ako ďalej? Ďakujem za vysvetlenie

lukbe
16. mar 2024

Veď ti vysvetlia. Oskenujes kód, ktorý je na displeji, potom postupujes podľa pokynov na displeji. Dajú sa použiť kupóny a poukážky pred platením. Nie je to ťažké.

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oslo1
16. mar 2024

I Nas kontroluju tasky a scanuju, tak ja v tom zmysel nevidim.

lukbe
16. mar 2024

@oslo1 v pravidlách píšu, že nákup môžu skontrolovať, mne sa to však ani raz nestalo. No ak by kontrolovali, tak by mi to tam museli znovu uložiť 😉.

petulda333
16. mar 2024

@oslo1 ale to iba ak ta nahodne vyberu. Nam sa to stalo asi 2x odkedy to funguje

Autorka,postup mas na samoobsluznej pokladni

oslo1
16. mar 2024

@lukbe
@petulda333
U nas kontroluju kazdeho, a teda dost ma to nahnevalo, vsetko poukladane v taske a musela som vybalovat. Este mi aj predavacka povedala, ze to maju v pravidlach.
V Tescu nastastie nakupujem raz za rok, tak uz tam nabuduce nepojdem.

mistymay33
16. mar 2024

@oslo1 ja nakupujem skoro kazdy den, a za cely ten cas ma skontrolovali len raz a aj to iba tak, ze pani nahodne vybrala z tasky par veci a tie skontrolovala. Vobec som nevykladala cely nakup. A to fakt chodim do tesca skoro denne na celkom velke nakupy, lebo nakupujem tovar do prevadzky.

katkaseiner
17. mar 2024

nenakupujeme v tescu casto ale vzdy si skenujeme sami. Casto musime pockat na kontrolu. Oni maju pri kazdom nakupe zadane ze za aku cenu musia namatkovo skontrolovat (napr by som tam mala nieco drahe, tak je pravdepodobné ze som to neoskenovala tak to v ramci kontroly oskenuje. Nikdy sa mi nestalo ze by nieco nebolo oskenovane a to tiez vsetko balime do tasiek...ved nech pozrie, nevadi mi to. Viac by mi vadilo cakat pol hodiny na pokladnu