Tesco nákup - doručujú celé Slovensko?

23. máj 2024

Doručujú aj do Beluše? Ste spokojní s touto službou? Ako to funguje? Napríklad s pečivom a zeleninou?

autor
23. máj 2024

Eshop

rozculena
23. máj 2024

otvor si stránku a tam sa dá vyhľadať,či doručujú aj k tebe.Pečivo a zeleninu som nekupovala,to si kúpim aj u nás v tescu....

bennn
23. máj 2024

Podla toho čo viem, tak doručuju po celom Slovensku... Ale často sa stava, že ten produkt nemaju a nahradia to podobným... ale nevycitajte to kurierom, ta praca nie je nic moc a nic s tym nemaju spolocne.

autor
23. máj 2024

Joooj do Beluse nedoručuje..

elanor
23. máj 2024

Nie, nedorucuju po celom Slovenku. Zvacsa iba mesta, v ktorych je Tesco, aj to nie uplne vo vsetkych. A do dedin uz vobec nie.
Treba si otvorit ich stranku, vsetko je tam napisane. Staci pozorne citat.

liusa82
23. máj 2024

@bennn presne aj mne v poslednej dobe skoro v každej objednávke dačo chýba.A to kolkokrát nakupujem hned v prvý deň nového letáku a na další mi to donesú.Ale nenapadlo by ma kvôli tomu zfúknuť rozvocu..čo ten s tým chudák má.Ked sa vypredalo tak sa vypredalo.Síce som nasratá ale čo narobím.Aj zajtra mi majú doniesť.Tak som zvedavá čo zas bude chýbať 😀

liusa82
23. máj 2024

@elanor k nám do dediny bežne nosia aj tu do okolitých

rozculena
23. máj 2024

@elanor jasne,že doručujú aj do dedín.Moja sestra býva na dedine..

hedviga2
24. máj 2024

Pred časom som využívala službu tesco domov. Nič im neviem vytknúť. Spoľahlivé, tovar super, poskladaný. Zelenina ovocie vždy čerstvé. Salámy tiez. Ušetrila som kopu času lietaním medzi regálmi. Doporučujem

majka99999
24. máj 2024

Nedorucuju vsade napr. ku svokre nie a to v Hnusti (par km od nej) aj v RS je Tesco.

paradajkova
24. máj 2024

Niekde dorucuju niekde nie, ja mam skusenost s dorucenim do BA a s dorucenim do dvoch dedin na strednom Slovensku. Dorucenie bezproblemov.

Kvalita peciva dobra, kvalita zeleniny ako kedy. Stalo mi uz, ze mi poslali plesnivu zeleninu/ovocie. Mozes reklamovat, alebo pri prebrati rovno odmietnut, ak si vsimnes.

Zeleninu objednavam preto pomenej, radsej si sama vyberiem, co sa mi paci. Inak zvysne veci objednavame dost casto cez tesco, je to super podla mna. Vela casu na tom clovek usetri.