prosím vás tie kupóny v aplikácii na vybrané potraviny. všetci mi tvrdia že t je odmena pravidelných nákupov. ja tam chodím nakupovať a body sa mi automaticky premenia ale tie kupóny tam nemam. nahnevalo ma že kamarátka si stiahla aplikáciu a hneď tam mala kupóny na zeleninu a na uhorky a na chipsy atd a ja nič
@pribinak mam stiahnutu
Ako dlho tam uz nakupujes?
Asi zalezi kolko mas bodov.alebo blbne apka.odinstaluj a nainstaluj znovu
A musis mat nielen ucet ale aj karticku v apke zadanu tu na ktoru zbieras body..
Kupony a poukazky v aplikacii ziskas az ked nazbieras dostatocny pocet bodov. Napr 150 bodov sa da premenit na 1,5€ poukazku. Pri kuponoch na potraviny neviem kolko bodov musis ziskat, ale treba nakupovat v tescu proste a nezabudnut vzdy pipnut karticku, aby ti nabiehali body.
Za kazde euro mas jeden bod
tiez som si vsimla, čo kupujem pravidelne to mi naskakuje
@julia2002 po akej dobe? nakupujem cca rok a schválne kvôlii tomu chodím do tesca
A chodi ti vyuctovanie postou alebo mas iba appku?
@dejka77 iba aplikáciu. nemam ani plastovú kartu, vždy pipnem cez apku
@julia2002 no veď… iný ľudia čo viem majú kupóny hneď ani nemusia nakupovať, iný po čase dostanú… ale ja nič ani tak ani tak ani keď dlho nakuoujem
robiš to dobre? mas tam vobec body nascitane? chod do clubcard a pozri sa či mas vobec body a kolko kuponov
Normalnechod na stranku Tesco clubcard a pozri sa, kolko maš bodov.Toti musi mabiehat tie kupony, možno ich nevidiš, ale mne chodia pd zaciatku aj kedsom nijake nežiadala a dost vela
@karolinakr pošleš mi screen ako ti to ukazuje ?? ukazuje hneď keď otvoris apku?
ja nemam, chodim len cez stranku
Ak ti to v appke neukazuje, zavolaj na ich bezplatnu linku. Oni budu vediet lepsie.
Dnes mi prisiel mail, ze na to, aby si vobec niečo dostal musis mat nie 150 ale 300 bodov čiže dvojnasobok..Plati od 19.6. čiže to som nemala nikdy tak sa možem s nejakou aplikaciou rozlúčit bye👋
@karolinakr veď ja tam chodím pravidelne a nič tiež som nasrata
No tak si stiahni aplikáciu aj ty