Tesco home - donáška

2. sep 2023

Ste spokojné s Tesco donáškou potravín? U nás je to v poslednej dobe jedna hrôza, minule kuriér volal dve hodiny pred termínom doručenia či to už môže priniesť, že to má v aute, keď s tým prišiel tak mrazené a chladené veci na kašu, dnes zas všetky väčšie položky ( prach na pranie , xxl aviváž a pod. ) nedoniesol lebo vraj nemali, tak som šla teda do toho Tesca osobne kúpiť nejaký iný prach a čuduj sa svete aj toho čo sme objednali tam mali požehnane rovnako aj aviváž . Je ešte nejaká takáto platená služba s ktorou ste spokojné? Lebo sa mi to už ani neoplatí keď mi donesie nákup v takom stave .

autor
2. sep 2023

A ešte otázka, skúsili ste už niekto takto znehodnotený nakup neprebrať? Je to možné vôbec?

janka2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka2000
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. sep 2023

@janka2000 v BB, alebo teda v okolí...skúsim pozrieť ten Bolt, lebo mne tiež donáška veľmi uľahčuje život nakoľko nemám vodičák a muž veľa pracuje, ja som sama s deťmi väčšinu času a keď je doma tak sa mi nechce ťahať ho chudáka po obchodoch .

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanockamt
3. sep 2023

Cez Tesco objednávam už dlhšie a vždy som veľmi spokojná - všetko doručené, mrazené aj chladené veci studené a v poriadku, to isté zelenina, ovocie. Čas doručenia dodržaný vždy.

skeblicka77
3. sep 2023

Tiež som s tescom veľmi spokojná, u nás vždy prišiel na čas,potraviny boli v poriadku, kuriér slušný a nápomocný. A k tomu tovaru, čo nedodali, neviem koľko predajni Tesca je3u vás, ale napríklad nám voľakedy vozili z Nitry -som okres NZ, teraz asi posledný rok vozia z NZ. Čiže je reálne možné, že nakupovali v inej Tesco predajni ako si bola ty

autor
3. sep 2023

@skeblicka77 nakupoval v tej , v ktorej som bola aj ja. Vidím podľa bločku.

angeli121212
3. sep 2023

Som z okolia BB a tiež objednávam z tesca a takýto problém som ešte nemala. Všetko co malo byť chladené resp. mrazené bolo také ako malo byť. Občas sa mi stane, že niečo nemajú ale je to možno jedna dve veci drobnosti aj to nie pravidelne. Ja mám zaškrtnuté aj náhrady, čiže ak niečo nie je z tej značky donesú z inej.