Tesco ceny

kateryna1
12. jan 2024

Bola som rano kupit mlieko v tesco, vo vyklade cena bola 1.19, na pokladni zrazu 1.55
Ked ze som brala len mlieko tak som to hned vsimla, a Poprosila aby to vyriesili, pani su ako vzdy neochotni a najprv mi to ani nechceli vratit rozdiel, ze ekd nechcem tak to nemusim kupovat vobec ze cena je proste taka, nakoniec mi predsa vratili rozdel
Ale zacatok dna teda hned “vesely” a o tesku zas mam urobeny nazor… toto neni prvy krat. tam fakt clovek musi kazdu cenovku si prefotut a na pokladni skontrolovat, des.

Uz len to ze za 1.5% mlieko zrazu pytaju 1.55 je obdivu vhodne
Asi aby potom sa chvalili zlavami

Skratka si davajte pozor 😀

anjelicek26
12. jan 2024

No citat sa to s tej fotky moc neda, ale ta cena bola pre 3,5% a nie 1,5% mlieko, tak si sa asi sla hadat zbytocne.

kateryna1
autor
12. jan 2024

@anjelicek26 prave ze nie
Ta cena bola za 1.5%, co je videt aj na fotkach

kateryna1
autor
12. jan 2024

@anjelicek26 nech sa paci priblizena foto

jj298
12. jan 2024

@kateryna1 joooj no tak stane sa. Aj v inych obchodoch. Netreba z toho robit zase kovbojku.

kaajuiaatko
12. jan 2024

@kateryna1 na cenovke je dátum 2.1.2024, v Lidli je takto napísaný dátum začiatok akcie (neviem či toto platí aj pre Tesco), predpokladám, že akcia trvala týždeň a zabudli dať preč akciovú cenu. Teraz keď pozriem tak mi dáva online cenu 1,45 €.

la_dolce_vita
12. jan 2024

Nebola to cena s club kartou? Mne tak minule nauctovala namiesto 3 flias vinka rovno 6 kusov 🙂

kateryna1
autor
12. jan 2024

Nuz, je mile ze sa zastavate retazcov
Podla mna taketo veci by sa nemali diat, a tiez podotknem ze som sa citila dost trapne, ked som ziadala mi vratit ten maly rozdel, ale islo mi o princyp.
Mne osobne v lidl ani v billa sa to nestalo, pripadne ked sa raz stalo tak som nemusiela byt za kovbojku a normalne mi vratili rozdel na pockanie

zuzanka.zuzu
12. jan 2024

nie sú ľudia !!! tovaru by aj bolo ale nemá ho kto vykladať, nemá kto meniť cenovky (ok chyba je aj na strane obchodov že tých ľudí nechcú zaplatiť tak ich nevedia zohnať). a to veru nie je len tescom, aj billa, kauf, lidl.... klud aby si nemala vrásky 😎

kateryna1
autor
12. jan 2024

Nebola to cena z clubcard, a ani akciova. neviem ci vseobecne sledujete ceny, chapem ze idu stale hore, ale obycajne cerstve mlieko 1.5% doteraz takto aj stalo okolo 1.20.

jj298
12. jan 2024

@kateryna1 ale to nie je zastavanie retazcov. Proste nejaky clovek spravil chybu. Menia tam xy cenoviek a cien. Ty si nikdy chybu nespravila? Fakt si taka dokonala. Myslim ze toto sa stalo uz snad kazdemu a nikto nesiel plakat na net.

kateryna1
autor
12. jan 2024

Jo, ja som dokonala 🫠 dakujem za mile slovo
@jj298

la_dolce_vita
12. jan 2024

Tie akcia velakrat nesedia alebo su hned vypredane. Stava sa mi to pomerne casto, ze cena nesedi s akciou.

janai1
12. jan 2024

@jj298 tak tu nejde o to, že chybu nikdy nespravila.Tovar sa predáva za cenu aká je na cenovke a nie aby si sa musel pri pokladni ešte dohadovať o vrátenie rozdielu

kateryna1
autor
12. jan 2024

To nebola akcia. Ta cena 1.19 je bezna pre rajo 1.5% Proste cena od teraz v tesku isla hore. Pre mna zaujimavy postreh, trosku som sa nahnevala ze v tescu zo mna robili blbca a o rozdel v cene som sa musela dohadovat. Nuz, stanesa.

simsalabim
12. jan 2024

Stava sa to v kazdom obchode, myslim, ze aj preto, ze ludi na pracu tam je uplne minimum a este ich aj buzeruju za sprostosti. Nestihnu to precenit a naozaj si to clovek musi kontrolovat. Avsak podla zakona ti to musia predat za cenu, aka je pri tovare.

jj298
12. jan 2024

@kateryna1 och to musi byt zivot ked tvoje najvacsie vzrusenie je debatovanie o jednej nespravnej cene v obchode.

@janai1 No asi nespravila ked brrr zly retazec idem ho hned udat na konika. Ved jej peniaze vratili. Mohli byt milsi a ochotnejsi ale bohvie v akej nalade dosla tu dama za nimi. Mne pride normalne si po nakupe skontrolovat blok aj vydavok. Ked nieco nesedi slusne pridem a nikdy nebol problem. A to som uz riesili (prave v tescu) asi 10 centov za Milu😀

kateryna1
autor
12. jan 2024

@jj298 o, dakujem za postrehy a mile rady, pani perfektna ☺️👌 Pekny den prajem

lukbe
12. jan 2024

@kateryna1 ale áno, deje sa to aj v Bille napr. niekedy majú už pripraveny tovar na zajtrajšiu akciu😂. Jasné, že nepoznám všetky akcie. Niekedy to popletie pani pri pokladni, blokuje na váhu a nie na kusy alebo naopak, niekedy naozaj nemajú akciu v systéme. Tu pár centov, tu euro, už zvyknem dávať pozor, aj ked som to doteraz nerobila. Ale nemalo by to tak byť.

niekto2hy
12. jan 2024
mimuska328
12. jan 2024

@lukbe nie niekedy ale vždy sa v každom obchode chysta akcia deň dopredu keďže ráno sa to nestiha..

mimuska328
12. jan 2024

@kateryna1 Rajo dosť často mení ceny a niekedy tie blbé cenovky ani nevylezu automaticky a je nereálne každý deň prestrelit ceny obchod a kontrolovať všetky cenovky. Všade v obchodoch chýbajú ľudia

niekto2hy
12. jan 2024

@kateryna1 Na bloku mas Rajo mlieko 1.5% 1l a na stitku je Rajo cerstve mlieko 1.5% 1l.

lukbe
12. jan 2024

@mimuska328 no hej, už viem, ze si to mam sledovat, ale ak je to tam naukladané, cenovky, tovar, kto si to ma pamätať, čo, kedy, kde? Takto bez upozornenia je to dosť zavádzajúce.

mimuska328
12. jan 2024

@lukbe každý obchod ma skener kde si to vieme pozrieť co koľko stojí.. niekedy aj tie regálmetre sú tak spravené ze je tam milión druhov tovaru a mala lišta na cenovky. Ja keď na niečo neviem cenu a nie som si istá tak potom pri pokladni pri danom tovare a predavačka mi pozrie cenu a v prípade ze nechcem tak vrátim pri pokladni a nemá nikdy nikto problém s tým. Ono len stačí ozaj byť trochu ohľaduplny co ľudia nevedia a veľakrát si prídu dokonca vybiť zlosť na nás predavačky co je smutne..

stanulienkat
12. jan 2024

Tesco je na takéto cenovky expert. U mňa nie je nákupu, kedy by som sa nemusela hádať o cenovke. Podľa mňa to robia zámerne a takto zavádzajú zákazníkov. A ja tam z princípu vždy idem-vyhadam niekedy rozdiel len 50 centov a niekedy aj 2 eurá. Treba sa ozvať za každých okolností, alebo dat podnet na SOI.

niekto2hy
12. jan 2024

@stanulienkat Len nesuhlasi tovar na bloku a stitok - na bloku Rajo mlieko 1.5% 1l a na stitku je Rajo cerstve mlieko 1.5% 1l.
Preto maju aj apk Scan&Shop.

lukbe
12. jan 2024

@mimuska328 ved ja nevravím, že si vybijam zlost. Jednoducho nie je nova cena v systeme alebo človek nevie,odkedy ceny platia. Kto si tu vybija zlost? Je to o informáciách. Ja sa pýtam. Niekoho to napr. zdržiava, kašle na to, niekto za mnou je nervózny, zase povedzme si fakty.

stanulienkat
12. jan 2024

@niekto2hy Áno aj zákazník sa môže pomýliť. U mňa sú napríklad topka zvýhodnené cenovky zvýraznené nažlto, ktoré sú vyššie ako pred zľavou. 😁 Ako keby v tom Tescu nikto nerozmýšľal.

ibatanecnica
12. jan 2024

@kateryna1 nie nemali by sa diať. Mne sa toto párkrát stalo v Kauflande. Tak som ich na to upozornila, nech si upravia cenovku. Jednoducho buď sa na to ten, kto to má na starosti vykašlal alebo nestíhal.
Ako zákazníka ma nemusí zaujímať ani jeden z tých dôvodov. Považujem to za zavádzajúce.

luccija
12. jan 2024

@kateryna1 stáva sa ...teraz majú v Bille či Lidli plnotučné za nízku cenu🙂Celkom sledujem cenovky áno, stane sa, že to nesedí tak reklamujem.Pri toľkých položkách sa stane chyba

simca06022011
12. jan 2024

@zuzanka.zuzu ale su lludia, do tesca a pod sa hlasi kopa ludi a dost ich neprijmu... cize ak sa retazce a obchody vyhovaraju ze nemaju ludi = je to v prvom rade ich problem. Mozu prejst na elektronicke cenovky, doba moderna je uz.. a netreba im ludi. Ak nic ine, cena ma sediet vzdy. Nestihaju vykladat tovar = ich problem, nepredaju, nezarobia.