Dobrý deň, máte niektorá podobné skúsenosti? Môj ex si chodí pre syna doteraz bolo všetko v poriadku, od kedy má ale priateľku malého stále hucká proti mne, vraj ho nemám rada, vraj mu nekúpim toľko čo oni, to by až tak nevadilo ale syn sa mi sťažoval vraj na neho párkrát aj nakričala a nadávala mu a dokonca ho už aj udrela po zadku. Ja sama to nerobím tak prečo ona. Syn tam ale aj tak stále ide pretože chce byť s otcom má 8 rokov.
@krpceek2 toto vsetko ti povedal syn? Je to 1 priatelka tvojho ex? Ja si skor myslim ze maly zistil ze je to medzi nimy vazne a zacal ziarlit kedze doteraz mal zrejme tatka iba pre seba. Deti toto dost prezivaju - noveho partnera rodica, zvycajne zacnu ziarlit a trva nejaku chvilu kym si zvyknu
Mam 8 rocnu dceru a myslim ze decka v tomto veku si uz vedia celkom slusne vymyslat respektive prekrucat a trochu prifarbovat skutocnost, skus sa syna trochu doraznejsie popytat kedy a ako ho ex proti tebe huckal, za co dostal od vynadane od jeho priatelky atd...
Ja som uz zazila take ze mala dostala za nieco odo mna vynadane a potom pocujem ako sa v telefone stazuje otcovi (nezijeme spolu) ze som ju zbila, strasne na nu kricim a samozrejme vobec nespomenula co zle urobila ona...
Kazdopadne ak komunikujes zo svojim ex skus sa ho spytat na ten incident s jeho novou priatelkou... v klude, bez emocii..mozno nakoniec zistis ze maly bol pokarhany pravom, ze ziadne po zadku nebolo a pod.
@lujza123 presne tak neviem ci to je pravda ci nie, ex sa samozrejme priatelky zastava a o nicom nevie, aby teda doslo k niejakym konfliktom. Praveze nechcem s nimi zle vychadzat ved ta zena predsa tiez bude vychovavat moje dieta a tiez si myslim ze na to pravo ma ved nemozem cakat ze si ex uz nezariadi zivot s inou zenou a ta zena bude patrit do rodiny ci sa to mne alebo synovi paci ci nie. Ja nechcem robit zle , len s nou v kontakte nie som a ex ako vravim tvrdi ze o nicom nevie a ze sa jej to pytal a ona vraj nic zle nerobila.
To si musis zial bohu vydiskutovat s byvalym. Aj jemu a hlavne teda jemu by malo najviac zalezat, aby maly s jeho frajerkou vychadzal co najlepsie. A ked nie, musis sa porozpravat aj s nou a povedat jej, ze si jednoducho nezelas, aby sa k nemu tak spravala..