Tepovanie zadarmo

lellla
22. feb 2018

Prosim vaa viwte mi niekto povedat ci je to bwzpecne??? Volala mi pani ze pridu zadarmo vytepovat matrace alebo koberec abo tak a ze to je zadara len na druhy den sa mi ozvu ako sme.boli spokojny atd...u niekoho uz tak boli?? Ak ano ake mate skusenosti nemusim sa bat ze su to nejaky podvodnici???

maria584
22. feb 2018

Ja by som to odmietla. V tejto dobe nič nie je zadarmo. Určite to má skrytý nejaký háčik. Nepustila by som ich do domu.

lellla
autor
22. feb 2018

@maria584 ako aj ja som myslela ze daco budu stet potom aby som kupila..ale zas kamaratke tak uz volakto tak davnejsie bol cistit gauc a nepytali ozaj nic len si robili take meno pre avoju firmu a jedine co chceli ze ak o niekom vedia kto by icj sluzbypotreboval tak nech daju cislo

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lellla
autor
22. feb 2018

@lenkakravcova ved totok ako vrvaveli ze musime byt pri tom ked budu twpovat ale clovek nikdy nevie preto som pisala ze ci niemto nema skusenosti aj negativne napriklad

dominika6
22. feb 2018

@lellla su to podomoví podvodníci a sa divím že o tom ešte tolko ľudí nevie..ponúkajú rôzne výrobky (matrace,čistiace prípravky,vysávače atd adt) a budú ťa presviedčať nasilu aby si to kúpila..za nehorázne prachy...samozrejme rôzne bonusy zadara ..
.potom budú chcieť od teba 10 mien tvojich známych z rodiny aj s tč. a oni budú zase otravovať ich..

lellla
autor
22. feb 2018

@dominika6 neviem o tom lebo nikdy niktp tale nespominal a dokonca aj hladam na nete a ako haldam tak hladam nic aom este nenasla ze podvodnici alebo tak fakt absolutne nic uz som hladala aj podla teleffonneho.cisla a absolutne nic mi nenaslo

dominika6
22. feb 2018

@lellla oni majú tel čísla súkromné a obvolávajú ľudí rad radom podľa zoznamu na nete..nieje to firma čo má nejaké sídlo..tak isto aj tých ktorých tel.č. dali tí predošlí čo to absolvovali..
ak cheš pusti si ich do domu,nech urobia svoju robotu a ide do prdele..ale slabé povahy tam s radosťou vytiahnu peňaženky a potom plačú..

lellla
autor
22. feb 2018

@dominika6 dakujem za radu prero som sem pisala lebo neviem ako funguju ale urcie ak budu volat si najprv vypitam nazov firmi a pozrem na nete..a zo mna by nevutiahli peniaze ani kemby chcela aak ani ziadne nemame 😂

dominika6
22. feb 2018

@lellla veš čo? takéto silné reči počúvam stále..ja nič nezapltím ja nič nepotrebujem...a potom sa ľudia obhajujú aké skvelé matrace za 1000,- evri kúpili utekali si požičať prachy..a kúpili molitan za 100,-
tak isto hrnce,vysávače,čistiace prostriedky,paplony atd atd..
chceš si dať vytepovať koberec? kontaktuj riadnu firmu,a zaplať za to..
matrace sa nikdy netepujú,na to sú zipsy na poťahoch..to vie každý..
ak zipsy nemáš,tepuje sa to prípravkami ktoré sa predávajú len u výrobcov matracov a so špeciálnou rukavicou...ručne..nie chemicky

lellla
autor
22. feb 2018

@dominika6 ja somnepovedlaa ze si ixh pusrim do domu ..a tvrdim pre to ze zo man peniaze nevitiahnu lebo uz vela krat sa pokusali ini ludia a ine hluposti mi predat a vzdy som vedela povedat nie...😉 Ja tiez poznam vela ludi co sa nechaju nahovorit aj na vzduch vo flasi a kupia si to no ja som na takychto podvodnikov odolna uz ako pises skusali predat hrnce za 1300€ to bolo naposledy ...navarili nam najedli ame sa a isli sme prec ledze to bolo take skupinove vtedy..ale urcite si niekto a twj skupiny kupil

luciola
22. feb 2018

@lellla u mna boli kedysi davno jedna pani ale ona nam prectavovala vysavač niaky drahy a tak ukazala nam ako tepuje a jedno z druhym a to bolo všetko. My sme ten vysavač nechcely tak odyšla nič sme neplatili

lellla
autor
22. feb 2018

@luciola dakujem za skusenost😊 konecne nejaka realna

dominika6
22. feb 2018

@lellla môžeš to kludne absolvovať,skúsiť,uvidíš..môžeš potom varovať iných o čo sa jedná...ale tým sa vlastne stále rozširuje okruh koho oklamú..hlavne starších ľudí...bože ked to vidím v telke ako ich oberú chce sa mi plakať

simca06022011
22. feb 2018

boli kedysi davno, zepter vysavace ukazovali... potom poslali ponuku ci ho chceme. Ale to nemusi byt toto.. 🙂 uz som davnejsie o tom enpocula.

hettinka
22. feb 2018

@lellla nič nie je zadarmo, otepujú ti kúsok koberca a budú chcieť predať produkty za 1000€
u kamošky boli, ona vysavač aj kúpila ... ako tepuje dobre, ale my máme podobný Kärcher za tretinovú cenu a so zárukou
takže za mňa, sú to šmejdi

lellla
autor
22. feb 2018

@hettinka vedela by ak mi.prosim zistit z akej firmy???

hettinka
22. feb 2018

@lellla to neviem, ona mi vtedy volala, že od nej chcú ďalšie kontakty, tak že či môže dať moje číslo ... čo som zamietla.

lellla
autor
22. feb 2018

@hettinka aha dobre dakujem

0silvia0
22. feb 2018

@dominika6 no keď ukazujú v telke starých ľudí čo okradli, ja sa vždy len čudujem, že sa odvážia držať doma v sekretári 25000 eur a ešte raz sa čudujem, ako mohli toľké prachy z tých dôchodkov našetriť. Lebo dnes sa každý dôchodca sťažuje na mizerné dôchodky, ale z takého mizerného dôchodku toľko našetriť... veľmi čudné...

fefe123
22. feb 2018

@0silvia0 no by si sa čudovala... ja poznám x-dôchodcov, čo ušetria ja z ničoho.... aj moja mamina... ja by som z tej sumy, čo dostane nevyžila ani 1/4 mesiaca a ona ešte aj odkladá... 😲
a to, čo píšu, že majú úspory, poväčšine sú to aj úspory z predaja starých pozemkov, dedičstiev a podobne... mám dosť takých známych, hlavne ktorí žijú na dedine... teda tí, ktorí všetko nerozdali deťom...😂

libka1
22. feb 2018

@lellla budu ti chciet nieco predat. standardna podomova predajna akcia. zabit ta nezabiju ale budu doterni ako muchy. najlepsie ich poslat do kelu este po telefone a nestretat sa s nimi.

dominika6
22. feb 2018

@0silvia0 vieš čo? oni to vedia našetriť..sú zvyknutí kúpiť základné potraviny a majú na týžden pokoj..poštárka im donesie v hotovosti dôchodok a oni nebežia vložiť to do banky..ani účty nemajú,karty,nič..
pchajú do skrine na pohreb..
ja to budem robiť tak isto...ale skryjem lepšie 😀

fefe123
22. feb 2018

presne je to tak, predvedú a potom sa budú dožadovať, aby si kúpila... záleží, na koho natrafíš, vedia byť aj normálni a budú len dobiedzať a potom aj takí, čo ťa budú slovne napádať, ak nebudeš chcieť kúpiť... ak si trúfaš, tak ich vpusti, možno budeš mať časť koberca vytepovanú zadarmo....

jasminet
22. feb 2018

@0silvia0 a ty myslis, ze tie peniaze nasetrili iba z dochodku? od momentu ako zacali pracovat zacali setrit, vsetky pridavky, priplatky a podobne odkladali. na jedlo si nekupia nic poriadne, podradne kusy masa, zeleninu vo vypredaji, len aby odkladali - mam take v rodine. ak mali zahradky, tak prebytky predavali, zas bolo co odlozit... tomuto sa ja vobec necudujem, skor skladam klobuk dolu, ze to dokazali a celkom sa aj hnevam, ze by si mohli nieco dopriat, ale im to ta sporovlivost a zodpovednost za potomkov proste neumozni...

adamkokubik
22. feb 2018

u nás bola už dávnejšie pani s takým vysávačom,skutočne zadarmo nám vyčistila posteľ v detskej izbe, to trvalo cca 10 minút a ďalšia hodina nasledovala "kecaním" okolo samotného vysávača, takže prioritne išlo o jeho predaj 😉, stál 1000eur 😲

dominika6
22. feb 2018

@fefe123 tak to by ma inak nasrali ak by mi vytepovali polku koberca a potom pýtali 100,- za jarovú vodu 😀..by leteli zavretým oknom 😀

fefe123
22. feb 2018

@dominika6 zlalá moja... nekúpiš?.... tak len pol koberca tepujeme... 😂😂😂

fefe123
22. feb 2018

@dominika6 kúpiš..... dotepuj si sama...😂😂😂

fefe123
22. feb 2018

@dominika6 to bolo len ako žart... na odľahčenie...🙂

dominika6
22. feb 2018

@fefe123 pol koberca vravíš?...ta vytepuj moja aj ostatok a nechám ťa žiť 😀...