Ako mám vyčistiť sedačku z teflónu ( tak nejak sa ten materiál volá )? Zvyčajne ju čistím handrou namočenou v roztoku vody, octu a nejakého saponátu na čalúnené materiály, napriek tomu nie je veľmi čistá. Máme ju dosť svetlej farby a pri deťoch je to stále špinavé. Máte niekto skúsenosť s tepovačom a tepovaním takejto sedačky. Ak tepovač, tak aká značka?
u nas mame svetlunkobezovy potah....cistiaci prostriedok pouzivame Karcher RM 760...je to profi prasok do tepovaca a vytepujeme profi tepovacom Karcher Puzzi...rucne to nema podla mna taky efekt...ale ked sa v medziobdobi vyskytne nejaka ta skvrnka, dam na spongiu trochu pracieho gelu a vysucham, plus preplachnem to tou spongiu niekolko krat s cistou vodou a necham vsiaknut vlhkost do papierovej utierky, aby nevznikla mapa..
Ja som to skúšala podobne, ale mne ostávajú také škvrny alebo mapy ako to vy nazývate. Vzdala som to. Tak som našla firmu JAMAR - Odborné tepovanie 0908771231
www.tepovanie-jamar.sk
aj my mame taku a svetlunkozelenu takze ma ide porazit pri detoch
najviac sa mi osvedcil vanish na koberce a calunie vo flaskach taky tekuty
ten praskovy je dobry len na koberce ale tento aj na sedacku, rozrobit s vodou a kefkou a super vsetko zatial vyslo dokonca aj pero a fixka 😉