Ahojte, ak je na teplomeri na slnku 50 stupňov, koľko reálne môže byť vonku nie na priamom slnku? Vie niekto?
@stellarstar celý deň mi do bytu praží slnko , nemám ho kde inam dať
To fakt iné okno nemáš? Obývačka, kuchyňa
@stellarstar mam 1 izbak, izba a hneď vedla kuchyňa takže nie nemám .
Tak ptm teplomer dať preč, takto ťažko určiť
To sa nedá povedať.
Brutal. Ja by som sa bala, ze ten teplomer prasknw alebo sa pokazi 🤦🏻♂️😃
Ved si otvor nejaku appku na pocasie a zadaj presnu lokalitu 🤷♀️
A este ti to trosku skomplikujem - ina teplota je pri zemi, ina vo vyske 2 metre, ina vo vyske 7 metrov, 15 metrov 😂
daj ten teplomer dole, praskne, je tam úplne zbytočne
@sissy27 každá apka mi ukazuje iné počasie 😅 tak ja už neviem
stavim sa ze ziadna neukazuje sneh a -20. Takze si tie info z niekolkych appiek napis na papierik a spriemeruj
A na co to potrebujes? Ked pojdes vom a budes na slnku, bude presne tak isto. Ak vojdes do tiena, tak kazdy tien robi inu teplotu. Strom inu, budova inu
Mne píše Iphone appka aj Google u mňa 34°C a pocitovo viac, SHMU 35°C, zas také veľké rozdiely v tých predpovediach ani aktuálnom stave nie sú... je to pre teba dôležité vedieť na stupeň presne?
U mňa v 1i. byte tiež nie je možnosť dať teplomer inde. Mám odskúšané v takomto prípade odrátať 20 st., čiže vonku by malo byť cca 30 st.
Tak hadam ak ti pecie slnko na hlavu, tak ziadna appka neukazuje dazd 🤦🏼♀️ a ano, teploty sa malicko odlisuju, pretoze ako som pisala vyssie, ovplyvnuju to aj ine faktory.
Ja si myslím ze vôbec netreba riešiť či je 30, 34 či 35..aký je v tom rozdiel? Chceš vedieť ako sa obliecť? 🙂
Dneska bolo 34,35.rozdiel podľa mňa aj tak necítiť pokým bude cez 30😅
Teplomer sa nemá dávať na priame slnko