Hľadám ozaj teplé hrubé nohavice do práce. U nás v práci je fakt zima. Keďže mám sedavú prácu , tak o to horšie. Ďakujem za každú radu.
@katica06 ja som teraz kupovala termo merino legíny. Dajú sa nosiť samostatne ale aj pod nohavice. Sú dosť drahé, ale fakt dobré. Neviem či sem môžem dať stránku.
@lilianka28 ďakujem hľadám skôr elegantné nohavice ako legíny
Pod elegantne nohavice si normalne das teple pancusky... elegantne termo nohavice bohuzial - mam pocit ze ani neexistuju...ja to riesim takto... ja mam v kancli elektricku hrejivu deku 🙄
Veď si môžeš dať elegantné nohavice a pod to termolegíny. Ja tak teraz nosím rifle a pod tým termo. Vrstvenie je lepšie ako jedna hrubá vrstva.
@katica06 ved pod nohavice sa to oblieka. Alebo si nechaj ušiť z vlnenej látky, elegantnej, elegantne nohavice. Dostať v obchodoch s látkou. Aj v hm, reserved som videla v tých špeciálnych kolekciách vlnene nohavice, ale to boli palky, plus veľmi moderne, široké.
@anjelicek26 aj pod klasické,tenšie nohavice si dávam hrubé pančuchy, ale je mi zima. termolegíny mám lenže na sebe neznesie. Žiadne plus elektrické ohrievanie nemôžem. Šporí sa prúdom
@katica06 určite si kúp vlnene, merino termo. Ja tiež nenosím tie umeliny. keď bolo treba som obliekla hrubé pančuchy, merino a tak rifle. A ak veľa sedíš, dostať vlneny podsedak na stoličku, kukni podľa stoličky, akú máš. A asi pomôže aj tepla obuv.
Inak nechcem byť blbá, ale myslím, že tento rok by mohlo byt všetkým jedno ci si elegantná alebo nie. Hlavne, že nie si doma so zápalom vaječníkov.
Ja mám kožené zateplené legíny a kožené zateplené nohavice
Dá sa kúpiť aj vlnený kostým, vlnené, alebo kašmírové nohavice.
@adrianap83 jeden rok som mnou presedela zimu aj šéfka v januári došiel taký nedoplatok, že až. Vtedy sa kúrilo aj na wc. Zvyčajne sa kúria len kancelárie, aj to iba cez deň. Ona si zariadi HO ale ja si musím pracovnú dobu odsedieť.
@dominikamacakova daj link
.
@katica06 no fakt perfektne. Ale ak si v kancli, nevidno ta väčšinu času, tak sa proste naobliekaj. Vlnene, kamerové svetre aj tu na MK predávajú vo fajnom stave, sú tenké, navrch dáš elegantný. Musíš pozerať na seba. Ja som strašne uzimena. Mne by bolo jedno, kupila by som si vlnenu vestu. A žiadne super elegantné nohavice, hlávne nech mi je teplo.
@adrianap83 na vidno, ľudia chodia platiť, či sa iba vypytovať.
@katica06 staci si kúpiť vlnene nohavice , su teple
@lilianka28 mozem poprosit info do sukromnej spravy? Ďakujem 😉
U nás ženy sedia zabalené v dekách...
Ja si dávam na nohy deku celý čas čo sedím za stolom inak by som zamrzla.
@katica06 a koľko tam máš stupňov v miestnosti?
@slavomira236 podľa toho kedy, keď vonku mrzne a cez víkend sa nekúri tak pondelok poobede aj trinásť a ráno aj mrzne keď chodí upratovačka zakúriť. Stredy, štvrtky piatky aj osemnásť. Keď zabudnem priložiť tak rýchlo to pocítim.
@katica06 ja mám podobný problem, pre mňa je základ termo prádlo a naozaj úžasná je pravá vlna, v Tom je teplo. Tiež som zistila,že topánky musia byť teplé aj keď len sedím