Ahojte pre detičky, pre dievčatko sa vám viac páčia tenisky Adidas alebo Nike? Kľudne ak niekto z vás má v ponuke môžte mi poslať do správy 25 číslo 🙂 (len také koženkove, nie sieťové)
@kataina ja to neberiem ako problém , len sa pýtam na nazor. A situáciu na Ukrajine beriem vážne a je mi z toho smutno, keď budem môcť nejako pomôcť určite pomôžem chudatkam detičkám... Netreba hlúpo komentovať len som sa pýtala na názor ...
@summersunny94 tu sa fakt človek už nemôže nič spýtať, hocikto sa niečo spyta a hneď je tu všetko "zdísovane"
vela štastia želám
@kataina ešte raz píšem, nie je to problém 😉
https://www.sportisimo.sk/adidas/tensaur-i/4991...
Tieto sú pekné.❤
@terry2003 áno sú krásne a aj cena je super 🙂 ďakujem
Vpohode. Rada som pomohla.❤
@terry2003 ja si to vážim, lebo takých ľudí ktorý pomôžu čo i len maličkostou sa v dnešnej dobe nájde malo ☺️
Na aboutyou popozeraj nike majú krásne aj kožené. Ja som dcére kúpila jordany 😍
🤦 malemu dietatu je naozaj zbytocne kupovat nejake adidasy ci nike ci jordany ked ta noha za polroka-rok proste narastie ...zbytocne vyhadzovanie penazi za dizajn ci znacku
@summersunny94 ahoj,ja naším dvom deťom od narodenia kupujem Adidas SuperStar-y, milujem ich, nosíme ich celá rodina,takže za mňa tieto 😊
@rebeca89 a nemáš nejaké na predaj 25? ☺️
@judar ja väčšinou kupujem tu z MK alebo tak z druhej ruky, ktoré vyzerajú ako nové a nestoja ani vela a pekne vyzerajú ☺️
@summersunny94 na predaj nie,máme aj 25-ky po synčekovi,ale čakajú na dcérku do ďalšieho roka 🙂
@rebeca89 jáj tak ☺️