Baby poraďte lahke, vzdušné tenisky na leto. Pre teploty 30- 35 a viac stupňov. Potrebujem pevnú obuv, čiže sandále to byť nemozu. Tiež treba mi do nich treba dat ortopedické vložky. Ešte aby aj dobre vyzerali. Na cene mi až tak nezáleží. Budem rada za hociake tipy. Ďakujem
Nosím skechers, také sieťované ...
Sketchers 🙂 vzdušné, ľahké, širšie, lahko sa obúvajú
Geox, alebo Ecco
Sketchers.. ani ich necítim na nohách
Vlani som kupila sietovane F&F
@viestta zbožňujem f&f lebo to viem kúpiť s rožkami a mliekom 😀 ale veru obuv majú nahouby, buď sa rozpadá, alebo tlačí, alebo je zle zošitá, alebo pár k sebe pripevnený s rovnakými číslami nie je rovnaký ani keď priložím k sebe, vždy niečo 😀 rovnako tak obišiel lidl a deichmann je úplný shit
odporúčam geox, protetiku a ako čítam komentáre vyššie tak skúsim sketchers
@zuzanka.zuzu tie tenisky som nosila cele leto, aj na narocne vychadzky do prirody aj do roboty a cele leto prezili. Uvidime co bude toto leto, ale za tu cenu sa nebudem hazdat z mosta ak sa rozpadnu. A este boli pohodlne.
Ďakujem za odporúčania a nejaké nike či adidas a z toho daný model niekto odskúšaný nemá?
adidas galaxy, adidas hydroterra sandal
Ja mám rada Geox sú vzdušné, kožené vnutro ľahké dierkovane, alebo New balance, ale veď teraz je veľký výber či Nike, Adidas tých letných perforovanych len mam rada, keď je vnútro koža a to majú maloktore