Ahojte syn 12 rokov si praje k Vianociam Jordan tenisky poraďte kde objednávate z akých stránok? ďakujem
@kvetinka1405 tu stranku jordantenisky.sk pozor !!! Mamina objednala pre brata pred rokom a doteraz neprisli ..
@kvetinka1405
Jordany je hlavne treba vyskusat. Nekupovala by som len tak na blink. Syn ma troje. Dvoje 45 a jedny 43. A sedia mu vsetky troje.
@veronikaszabova súhlasím, u nás bolobtreba tiež o číslo väčšie
@kvetinka1405 určite nekupuj cez bazos.. Aj keď nové.. Je tam jeden podvodník...
@melanta ano ale mamina ma 50 takze moc sa nevyzna v takychto veciach.. a ked uz mala "objedname" tak az vtedy sa mna (co ja sa vyznam trochu) opytala co si o tom myslim
No a ja som jej vtedy hned povedala ze to nevyzerala moc dobre..a presne tak v aprili 2022 objednavala boty z tade pre brata a dodnes ich nemá a ani peniaze lebo platila prevodom
Ak nie originál stránku, tak napr. Zalando. Predáva aj Sizzer, ale oni sú problematickí pri reklamáciách, čiže ja od nich neobjednávam nič. Ale majú originál. Určite pozor na stránky ako jordantenisky.sk a podobne. Toto sú veľmi často fejkované tenisky.