Ten “jeden” zákazník

9. apr 2024

Ahojte 🙂 nemám to komu povedať tak skúsim šťastie tu. Pracujem v jednej stavebnej firme spoločnej so stavebninamiako fakturantka no nastupovala som na predajňu pred x rokmi takže viem aj blokovať a teda sem tam keď nemá kto idem a nablokujem tovar. Jeden zákazník chodieva už asi polroka k nám na nákupy a stále sa tak zvlášne na mňa pozeral, no nikdy som tomu neprikladala žiaden dôraz. Až časom som si uvedomila že ja sama podvedome už čakám kedy príde znova na nákup. (Mám kanceláriu vedľa predajne takže vidím kto príde a odíde ku kase). A min. týždeň bol naposledy v piatok a keď odchádzal sa ma pýtal že “budete v pondelok tu?” A ja že “nie bude tu len kolega tak keď hocičo povedzte jemu a dá vám zľavu aj on” (stálym zákazníkom dávame stále zľavu) a on že “ok tak v pondelok neprídem keď tu nebudete” a odišiel :D . Ja som nevedela čo mám na to povedať… no a môj problém je že od piatku ho neviem pustiť z hlavy a stále čakám kedy pride… neviem si pomôct.. co mam robit? Som zadaná 10rokov ale deti nemáme. Poradte mi prosim ako sa zbavit tohto pocitu.

martinkatinka
9. apr 2024

Mozno sa boji, ze kolegu mu neda zlavu, tak radsej nepride.

deti95060810
9. apr 2024

mala si sa len usmiať... takým pekným americkým úsmevom...

maminecka266
9. apr 2024

pises, ze si zadana, nie vydata. co ta drzi pri tvojom terajsom partnerovi, kedze deti nemate? lubis ho? si s nim stastna? mozno je to len obycajne poblaznenie, lebo v tvojom vztahu sa to pekne uz vytratilo. treba si zvazit a ujasnit, co vlastne chces. inak to nevidim.

sevrin
9. apr 2024

Chceš trochu okoreniť váš 10 ročný vzťah? Povedz priateľovi o tom zákazníkovi.

autor
9. apr 2024

@maminecka266 ved prave.. som v dlhodobom vztahu z ktoreho sa vytratila vasen …sme stastni ale nieco tomu chyba.. mozno mi len robi dobre ze sa niekto o mna zaujima, alebo teda nejakym sposobom dava najavo zaujem… neviem
Skor ma trapi ako to beriem ja, ze na neho myslim a vlastne ani neviem kto to je a ci ma vztah

luccija
9. apr 2024

Ide po tebe ako po údenom🙂)

h2
9. apr 2024

A on sa ti páči?
Keď k vám chodí už pol roka a doteraz sa "nevymáčkol", tak to bude ešte na dlho, obávam sa.

autor
9. apr 2024

@h2 stale je tu niekto so mnou, mozno preto nic nehovoril… teraz prvy krat som bola sama v kancelarii a teda takto sa prihovoril…

autor
9. apr 2024

@h2 ano je fesak, taky sympaticky … ale teda ja mam vztah a ani ho nepoznam… skor je to na pohlad fesak ale takych po svete beha mnoho a pri nikom som nemala taketo pocity

h2
9. apr 2024

Čiže on je s tebou sám v kancelárii, má ideálnu príležitosť a len sa opýta, či tam budeš a keď nie, tak nepríde? A predpokladám, že teda ani dnes zatiaľ neprišiel, tak uvidíš, čo povie, keď príde.

autor
9. apr 2024

@h2 ano len to povedal , akoze usmieva sa stale to ano ale take nieco prvy krat povedal.. nie nie od piatka tu nebol

neviditelnypes
9. apr 2024

...a teraz si predstavte koľko sa mu doma hromadí stavebného materiálu ktorý nepotrebuje. 🙂

sinusoida
9. apr 2024

@neviditelnypes 😀👍

mk1111111111
9. apr 2024

@neviditelnypes a ved dobre, ak sa daju dokopy, bude na dom nachystane. 🤔🤣

barbs2406
9. apr 2024

Ja by som nezahadzovala 10 ročný vzťah pre poblaznenie. Tak vášeň sa častokrát po toľkých rokoch vytratí ,zase má ten vzťah inú hodnotu. Ale ak priateľ nie je žiarlivec tak by možno nebolo zle mu to povedať aby si bol vedomý že ťa nemá istú ako gauč v obývačke ;) že treba pre ten vzťah niečo aj robiť ,aj po 10 rokoch ;)

katka700
9. apr 2024

Pozvi ho na kávu a možno zistíš že nie je tak úžasný ako sa zdá 😂 alebo z toho bude nový vzťah 😊 Keď sa nevie odhodlať pozvať ťa po pol roku treba ho postrcit 😆

h2
9. apr 2024

@barbs2406 Možno ten vzťah nikam nesmeruje a sú spolu už len zo zotrvačnosti. Manželia nie sú, deti nemajú, ani autorka nespomína nič také, že by sa na týchto dvoch veciach niečo chystalo zmeniť.

margotka17
9. apr 2024

Joj, či som sa len dobre zasmiala s tým hromadenim stavebného materiálu. Dúfam, že kým ju pozve na kávu, nebude kupovať všetko na celú stavbu. Držím ti palce, nech príde čím skôr, potom daj pokračovanie.

autor
11. apr 2024

@margotka17 hm zatial sa tu neukazal od piatku :D neviem co da deje :D mozno ma ozaj uz toho doma vyše hlavy

h2
11. apr 2024

Ešte stále neprišiel??? 😧

autor
11. apr 2024

@h2 staaale nic :D a mna to staleee neprislo furt cakam kedy sa objavi… aj ked si denne hovorim ze mi preplo…ved ja mam vztah haloo Sisa ty nemozes vyckavat kedy sa tu objavi 🙈🙈🙈 dala by som si facku niekedy fakt

autor
11. apr 2024

@margotka17 pokračovanie teda nastalo dnes… prišiel a chcel objednať tovar tak mu vravím “ok teda čislo kolega minule uložil tak zavolame ked to bude tu” a on “no mate ho ulozene volali ste mi minule z firemneho a potom aj zo sukromneho” a mne dosli slova … ja som mu teda ani nahodou nevolala pre boha :D niesom taka truba a teda co by som v mobile vobec povedala?! Ale tak ma zaskocil ze som sa teda zmohla len na “prosim? Ja vam?” A on “ no mal som zmeskany z vasej firmy a potom nejake cudzie cislo” A potom zmenil temu … co myslite co tym sledoval? Vravela som o tejto situacii kolegovi (ten nevie o mojom postoji k zakaznikovi) a on hovoril ze podla neho cakal ze mu nadiktujem to moje na overenie toho “neznameho” cisla co mu volalo aby ho mal… ale mne to doslo teda mega divne tato reakcia… a vobec sa pri tom neusmieval ale taky bol divny iny ako inokedy… zajtra ma prist znova zaplatit objednavku co myslite mam ist za nim a riesit to? Nech si teda nemysli ze som nejaka stihacka pre boha

rodomila
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
11. apr 2024

@rodomila ano to je jasne, len ma ta dnesna reakcia strasne zaskocila ze preco si myslel ze prave ja by som mu volala? Aky by som mala dovod na to? Ved niesom 15 rocna pubertiacka…. Skor neviem ci to mam zajtra vytiahnut alebo praveze nechat tak

rodomila
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cervenaruza123
11. apr 2024

Neriesila by som to. Mozno chcel byt vtipny, mozno ta bali, ale teda ked je toto balenie, tak to je extremne nesikovny. Moze ale byt, ze proste si mu sympaticka, ale nic s tebou nejak nechce, len je rad, ked ta vidi, ked ho obsluzis a snazi sa skladat ti komplimenty. Snazi sa mozno aj sam sebe dokazat, ze este viac ocarit zenu, ze vie flirtovat. Prisne vzate, ci je to zena ci muz, ak je tam nejaka sympatia, ak sa prijemne komunikuje, tak sa obe strany na take stretnutia tesia. A casto ide iba o prijemnu konverzaciu, o nic viac. Vela ludi chodi do obchodov tam, kde je prijemna predavacka a ak je niekde neprijemna, nepridu. My sme v praci dvaja a stava sa nam, ze niektori zakaznici si vyslovene radsej pockaju na jedneho z nas, s kym sa im lepsie komunikuje, s kym im je prijemnejsie, aj ked by ich ten druhy vedel vybavit rychlejsie. Kontakt so zakaznikom nie je vzdy iba o konkretnej praci, ale pre mnohych je to aj spolocensky zaujimavy kontakt a nemusi ist nevyhnutne o flirt. A napriklad, ked je zakaznik chlap, casto v ramci lichotenia, "vynutenia" si VIP pristupu, pripadne v snahe byt dzentlmen a potesit damu hodi kadejake komplimenty. Niektori to neberu ako flirt, ale ako kompliment.
A teraz aj prisne vzate... Ked tam robite viaceri, jemu sa s tebou prijemne rozprava alebo sa mozno len rad na teba pozera. Mozno vies veci dobre vybavit. Tak to su vsetko dovody na to, ze ak nema nieco surne, tak pride vtedy, ked tam budes ty. Ze si mysli, ze si mu volala ty? Mozno si mysli, ze ho beries ako VIP klienta, mozno si mysli, ze ked nie ty, tak niekto iny z firmy skusal volat zo sukromneho cisla. Keby chcel cislo a balit ta, mal sa lepsie vyslovit. Ked mu to pripomenies a budes sa obhajovat, ze si to nebola ty, tak mu to moze pripadat aj smiesne, ze co si domyslas, prenho to mozno nie je vobec dolezite, ani si uz nemusi pamatat, ze ste take daco riesili a nebude chapat, preco je pre teba tak dolezite to zase spominat a uvadzat na pravu mieru. Prisne vzate je jedno kto mu volal a co si o tom mysli, ty si mu jasne povedala, ze si to nebola ty. Keby chcel cislo, mal to hrat dalej a sa tvarit, ze ci to nie je tvoje, aby z teba vytiahol tvoje. Neurobil to, neriesila by som.

pochod
12. apr 2024

10r je strašne vela mala by si sa rozísť a skúsiť zbaliť tohto z tvojho romantického príbehu. Mozno je tiež nešťastne bez vášne zadaný a dáte to dokopy kym nepríde ďalší šarmantný zákazník 😍

candii
12. apr 2024

Asi si zabudla že si zadaná trošku 🙂 nezdá sa ti to nefér voči tvojmu partnerovi, tebe by sa to páčilo keby si bola na jeho mieste ? A že sa vytratila vášeň? Ukáž mi ktorý vzťah po 10 rokoch je stále vášnivý ako na začiatku, hádam sú potrebné aj iné hodnoty ako len vasen

mircalla
12. apr 2024

Ja v tom nevidim ziadny pokus o flirt. Keby som toto mala brat ako flirt, tak so mnou flirtuju vsetci kolegovia....

jana_eyre_2
12. apr 2024

Ja som už asi prepocuvana krimi príbehmi, ale namna vôbec nepôsobí jeho chovanie romanticky, ale skôr podozrivo..