Milé mamičky, budúce mamičky, rodičia, užívatelia a užívateľky Modrého koníka,
Zaujíma ma váš názor!
V rámci mojej práce som sa rozhodla zmapovať názory širokej verejnosti na povinnosť očkovania a jeho spojenie s vývinom autizmu.
A ako podľa vás túto tému prezentujú médiá?
Chcem vás poprosiť o zaznačenie odpovedí do tohto dotazníka:
https://bit.ly/2PbFShP
Vopred vám ďakujem za pár minút vášho času.
Vyplnené 🙂
Hlavne niektoré dezinformacne médiá a antivaxeri šíria bludy o očkovaní a autizme. Ved si stačí prečítať ako to bolo s *doktorom* Wakefieldom
Fiha,klobuk dolu ze si sa na to dala. Na margo toho chcem len napisat ze ku nam chodi x autistov ktori nikdy ockovani neboli...
Skoda len ze mi to neslo vyplnit
Nejde to vyplniť a chýba tam prešovský kraj
Ďakujem za vaše reakcie!
Netuším, prečo dotazník nejde vyplniť, keď ho skontrolujem, tak mne normálne funguje z mobilu aj z počítača :(
Aký je rozdiel medzi týmito tvojimi otázkami v tej iste sekcii?
Rodičia by mali mať možnosť slobodnej voľby o zaočkovaní dieťaťa. *
Som za to, aby očkovanie detí bolo dobrovoľné. *
Ospravedlňujem sa, že dotazník s viacerými nespolupracuje...
Predpokladám, že Google Forms nie sú kompatibilné s niektorými mobilnými telefónmi. Ak budete na počítači a spomeniete si na dotazník, budem rada, ak vyplníte.
@amanta5
To je veľmi dobrá otázka. Vo výsledku je to jedna a tá istá odpoveď, ale v tej prvej otázke je skrytý sociálny faktor. Sú takí "nerozhodní" ľudia, ktorí na jednej strane si myslia, že rodič by mal mať právo sa rozhodnúť, lebo pozná svoje dieťa a je jeho zákonným zástupcom. Na druhej strane sú vo všeobecnosti za to, aby bolo očkovanie povinné kvôli zodpovednosti voči spoločnosti a kolektívnej imunite. Odpovedali by teda inak na tieto dve otázky. Samozrejme sa nedá mať jedno aj druhé. Chápem, že väčšina ľudí odpovie na obe rovnako.
Hrozne sa vypĺňa... kliknem na odpoveď a zaznačí mi odpoveď o tri otázky nižšie...