Ahojte,
chcel by som vas poprosit o vyplnenie dotazniku, ktory najdete na tejto stranke http://romand.szm.com/ Je sucastou mojej zaverecnej prace a aj vas nazor je pre mna dolezity. Dotaznik by mali vyplnat najma respondenti, kt. su v kontakte s detmi (ci uz vlastnymi alebo nie). Preto by som bol velmi rad, keby ste dotaznik posunuli aj na dalsich vasich znamych splnajucich tieto kriteria. Velmi mi tym pomozete.
Vysledky tohto vyskumu mam v plane zaslat aj na Ministerstvo skolstva, Ministerstvo kultury a tiez do slovenskych televizii. Mienim tym poukazat na stav momentalnej doby a zanedbavanie detskeho divaka.
Vopred dakujem,
Roman
myslim ze by bolo vhodne trocha ten dotaznik doplnit o kolonku "relaciu osobne nepoznam", mnohi respondenti poznaju len 2-3 relacie (ostatne v TV uz nepozerali), pokial nevyplnim vsetky otazky, vysledok sa neodosle..... ta ukazka nie vzdy staci na posudenie celej relacie. Ja tiez len poznam osobne len 2-3 ostatne som uz nepozerala.... takze vysledky odo mna nebudu aby som v nich neklamala a nevymyslala si 🙂
@roman_demo keďže mám stredný vek a deti s veľkým odstupom, dané relácie sme pozerali (niektoré ešte pred nedávnom a niektoré naozaj iba raz a stačilo). mladé mamičky s tým budú mať možno problém alebo budú musieť siahnuť do pamäte, keď boli ony deťmi.
@lucik194 Ahoj Luci, dakujem za pripomienku. Ja vsak potrebujem porovnat vsetky tieto relacie, pretoze obsahuju vsetky skumane atributy. Kazdopadne dakujem za Tvoju ochotu a cas...
@renab ano suhlasim, aj ja som si musel zaspominat...=) dakujem za reakciu.
@linddi dakujem krasne 🙂
tie prve relacie od kuka do kuka a majster n davali este ked som bola mala, ani jedna ma nebavila, to este vysielaju?
a preco pod zamienkou o tv relaciach lakate informacie od mamiciek kolko maju deti ake vzdelanie a z ktoreho su kraja? co vas je do toho. aj tak vam tam vacsina vyplni nezmysly!
Nech sa páči, vyplnené 😉