Tak uz sme v novej teme 🙂 dufam, ze nas tu bude coraz viac 😉
Nelka sa ma pytala na to, co treba mat do porodnice ... kazdy ma vsak iny nazor. Ty si prichystas vsetko, co mas napisane v zozname v albume?
maso, ani nevieš aká som rada, že si zase tehu..... 😵
držím ti veeeeeeeelmi silno palčeky..... 😉 😉 😉
Jeeeej, dakujem Tribitka, dufam, ze tentoraz dobojujeme do stastneho konca, pozdravuj ostatne baby 🙂
masko asi nie celkom vsetko co je v tom zozname, to je podla mna prehnany zoznam
No ved prave 😀 preto sa pytam 🙂
Ja uz si presne nepamatam, co som mala kupene a v akych velkostiach, lebo sme to vsetkon odlozili, ale urcite menej oblecenia. Predpokladam, ze kazdy navsteva nejake oblecko prinesie a predsa nie je problem dokupit. Urcite tam mam ale supravu s cislom 5O. Mne sa nepaci, ked to mavaju babatka velke a maju vyhrnute rukavy 😅 tak radsej mam aj nieco take male.
ved prave ze kopec veci ti aj rodina a znamy podonasaju
a plienky klasicke budes pouzivat?
zatial som rozhodnuta ze ano, no uvidime ako to pojde v praxi...a ty?
ja neviem ... asi nie 😅 ale ja mam este vela casu rozhodnut sa 🙂 svagrina balila syna takto: pamperska, normalna plienka a postolky - teda zo zaciatku - tak budem asi aj ja
cafte 😉 tak už som tu aj ja ...
masko mne to tiez nejako tak niekto vysvetlil o tom baleni, ale no ved uvidime
nelinka vitaj
Maso, gratulujem, to je skvele, ze si znova tehotna. 😵 😵 A este to bude aj krasny vianocny darcek! 😅 Drzim palce, velmi, velmi. 😉
ja zatial hram hrdinku ze budeme aspon prvý mesiac pouzivat obycajné plienky ale MM mi uz povedal ze naco si idem pridavat starosti a nech davam pampersku a nato obycajnu plienku .. asi to už v praci rozoberali hehe
masko mas v obchodiku body ktoré sa dá celé rozopnut? tak z predu?
maso, ja tiež malé na noc balím tak ako tvoja švagriná, ale dávam na pampersku dve plienky a poštolky....
Dakujem Deii, som si pozrela znovu tvoj aj Tribitkin fotoalbum - babatka Vam rastu ako z vody 🙂 do krasy 😵
Neli, ja mam v obchode len tehu veci 😀 nie babatkovske 😉
No co sa tyka tych plienok ... uvidime ... ale dik Tribitka 🙂
tribitka ahoj....ako sa ma malinka?? nemas nejake nove foto od nej, to by bolo super 😉
pekny dnik..
dididi, nové fotky mám, ale kábel z foťáku do počítača som stratila a nemám čas kúpiť nový.... 😠
dnes sme boli na celkovej kontrole s malou na odd. patologických novorodencov, záver je taký, že malá je v 100% poriadku, všetky testy, neurologia, interné vyšetrenie, odbery, uzv mozgu, obličiek atd. dopadli velmi dobre, malá je vraj ešte popredu ako by na svoj vek mala byť.... 😵
masko aha vidis ja som ti tam hned pridala tovar .. 😉
tribitka to je super, tesim sa s tebou, ze ti robi taku radost, babule su silne a prekonaju vsetko 😉
velka bojovnicka 🙂
aj ju kojis, ci davas umele??.......ja som tiez balila,pamperka, latkova plienka a postolky, teraz som si kupila take postolky co do nej netreba plienku.....
🙂 to nevadi
dididi, ja som malú kojia len mesiac.... vraj sa mi nevytváralo mlieko, kedže som ju rodila cisárskym a prvykrát som ju videla po dvoch týždnoch a k prsníku mi ju priložili po troch.... 😠
to sú čo za poštolky??? 😵
tribitka ja som mohla moju kojit ale ona nechcela, teda vracala mi , ani umele nechela a do teraz ho nepije, takze tak....nic si z toho nerobim....inak to je sila ju tak dlho nevidiet, ale hlavne ze je to uz mate za sebou 🙂
postolky?? no ako ti to vysvetlit....niekedy sa balilo len do toho....plienky a na to take gumenne gate co sa viazali snutrkou alebo na nejake cvoky, joj neviem ti to tak dobre vysvetlit, ale to su take gumenne gate aby drzala plienka a nepremokla na oblecko, asi tak 😀
l
No maso, no teda, ja som "stestim bez sebe"... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Tfuj, tfuj, tfuj....to je kraaasa.
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak velmi budem na vas mysliet, dufam ze sa coskoro zrusi tema "nova nadej" a vy sa sem vsetky do nohy presuniete...
Tak sa len drzkajte.... 🙂
Ahoj Zuzka,
tak som Ta konecne nasla 🙂 Strasne moc ma to potesilo a tesim sa s Tebou a hlavne vela stasticka a nech to uspesne dobojujete.
Ja este pockam na posledne vysledky co budu o 3 tyzdne a na konci maja hups na to a dufam, ze coskoro sa tu ku vam pridam.
Nelinka, Evitka pozdravujte tiez babatka v brusku 🙂
dobre ranko 🙂 😀
ahojte blahozelam obom tehulkam a zelam krasne a vesele tehulkovanie 😵
evi postielka je pekna 🙂
lossik ahojky...vcera sme ju skladali 😀
pekna a kolko stala?
videla si moju?
lossik stala 2100,- takze celkom dobra cena...hej videla, krasna 😉
jeej super uz mame temicku....tak nech tehulky pekne pribudaju