kto vie ake je to neuveritelne ubijajuce ked muza mate v praci , rodicia a rodina byva daleko od vas, vsetci naokolo bud pracuju a potom sa venuju rodine, na internete ste uz precitali snad vsetko A umorne cakate kym uz bude drobcek na svete az mate co robit. :DDD
ja som strasne vela knih precitala, uzivala som si to, vobec som sa nenudila
@iinuska no mna bavi citanie napr. tak o babetku o dozvedani sa novych veci ,ale ze by som siahla po nejakej knihe neviem neviem ked dlhsie lezim este mi aj trpnu nohy a uz som nepokojna nemozem len lezat, lebo lezala som velmi vela a oddychovala tiez. ja som od zaciatku no v podstate od 4 mesiaca tehu doma.
som spokojna ked mam ci upratovat ked je manzel doma aj varit a tak a potom si oddychnut,ale ked mi teraz manzel odysiel na tyzden prec tak neviem neviem. uz mavam aj divne nalady co som predtym nemavala, tazsie sa mi dycha nohy ma neposluchaju, ani lezat ani dlho chodit. no je to uz citit ze sa to blizi. a naozaj sa velmi tesim na porod za posledne tyzdne to bude asi vykupenie :DDDDD
ahojte ja uz mam jedno babo a druhe na ceste a aj tak mam chvile, ze sa nudim, nakolko manzel chodi na tyzdnovky a som s malym sama, tak mi uz obcas samej preskakuje 🙂 aj ked pri nom vela casu na nudu nieje 🙂
@ianitka no to je velmi neprijemne ja som teda nemusela vkuse lezat,ale nemala som vychadzky teraz uz som na materskej tak to je moje vykupenie ,lenze teraz sa pohnem z domu a do 10-20 min musim na wc-ko ako naschval:DDD alebo prejdem tak kilometer a nevladzem dojst ani domof.:D
a preco musis lezat :DDD bola si uz otvorena??
ja som doma od zaciatku a uz mi z toho pekne hrabe 😖 ale zo zaciatku som si vysivala do buducej detskej izby obrazky s Mackom Pooh 😀 , potom som zacala robit "servitkovanie" , doma mame asi vsetko oservitkovane 😀 momentalne navliekam koralky a citam knihy - Harry Pottera 🙂 aj ked sa snazim robit cokolvek, aj tak so mnou "certi šiju", a zalezi vela od povahy, ked proste potrebujes kontakt s ludmi, tak mozes robit cokolvek 🙄
@m_o_n_c_a vychazdky som dostala po tyzdni PN, ale co z toho? sama do mesta? kazdy tam bol v pare a mne prislo luto vtedy,ze som sama.....muz pracuje, ja uz nie, kedze som PN, chyba mi to....kontakt s ludmi..kazdy je vacsinu dna v praci a najst hobby pre mna,je strasne tazke 😀 mna nic nebavi, na rucne prace nemam talent, aj ked , dostala som sa aspon do fazy, ze reku idem sa ucit hackovat 😀 skoncilo to hned, ako som docitala navod 😀
@marikac jeeeeej ja som sa ucila strikovat a skoncilo to tak ze som urobila tak 10 riadkov a konec. dhury den som sa na to ani nepozrela. tiez som si nikdy nemyslela ze mi bude chybat praca, a presne najhorsie je ,ze vsetci su pocas dna v praci a ked aj pridu domov tak su s rodinou ,alebo stihaju co den predtym nestihali a po meste sa ja teraz dokazem tak v klude prejst a nie utekat :D a samej sa mi prechadzat nechce.
@m_o_n_c_a oddychuj, pospi si, pretrieť veci, povyhaduj to čo si doteraz nestihla a chcela, chod na prechádzku, alebo len tak si vylož nohy a relaxuj vychutnávaj si ticho. príchodom bábenka sa všetko zmení, nevyspíš sa, nebudeš nič stihať a hlavne budeš potom rada ked budeš môcť ísť rýchlo na wc alebo sa aspon učesať, a ticho potom bude len ded bude bábenko spinkať🙂 ale práve pre tie prebdené nevyspaté noci a neskutočnu unavu máme naše pokladíky🙂