Tehuľky čo sú celé dni doma samé. A nudia sa

m_o_n_c_a
24. júl 2011

kto vie ake je to neuveritelne ubijajuce ked muza mate v praci , rodicia a rodina byva daleko od vas, vsetci naokolo bud pracuju a potom sa venuju rodine, na internete ste uz precitali snad vsetko A umorne cakate kym uz bude drobcek na svete az mate co robit. :DDD

elise
24. júl 2011

@m_o_n_c_a oddychuj, pospi si, pretrieť veci, povyhaduj to čo si doteraz nestihla a chcela, chod na prechádzku, alebo len tak si vylož nohy a relaxuj vychutnávaj si ticho. príchodom bábenka sa všetko zmení, nevyspíš sa, nebudeš nič stihať a hlavne budeš potom rada ked budeš môcť ísť rýchlo na wc alebo sa aspon učesať, a ticho potom bude len ded bude bábenko spinkať🙂 ale práve pre tie prebdené nevyspaté noci a neskutočnu unavu máme naše pokladíky🙂

sisaha
24. júl 2011

@m_o_n_c_a preto je tu MK, aby si si pokecala s rovnako postihnutými 🙂

iinuska
24. júl 2011

ja som strasne vela knih precitala, uzivala som si to, vobec som sa nenudila

m_o_n_c_a
autor
24. júl 2011

@sisaha nooo este take prve mesiace pnky som si uzivala klud pokoj oddych ale teraz ked mam byt ely den sam a napr. 4 dni vkuseje to nanervy.

ianitka
24. júl 2011

@m_o_n_c_a
takych nas je.... zo zaciatku som si to uzivala... teraz uz len prezivam (ja k tomu vsetkemu prilis vela toho robit nemozem - musim lezat)

m_o_n_c_a
autor
24. júl 2011

@iinuska no mna bavi citanie napr. tak o babetku o dozvedani sa novych veci ,ale ze by som siahla po nejakej knihe neviem neviem ked dlhsie lezim este mi aj trpnu nohy a uz som nepokojna nemozem len lezat, lebo lezala som velmi vela a oddychovala tiez. ja som od zaciatku no v podstate od 4 mesiaca tehu doma.
som spokojna ked mam ci upratovat ked je manzel doma aj varit a tak a potom si oddychnut,ale ked mi teraz manzel odysiel na tyzden prec tak neviem neviem. uz mavam aj divne nalady co som predtym nemavala, tazsie sa mi dycha nohy ma neposluchaju, ani lezat ani dlho chodit. no je to uz citit ze sa to blizi. a naozaj sa velmi tesim na porod za posledne tyzdne to bude asi vykupenie :DDDDD

m_o_n_c_a
autor
24. júl 2011

@elise je na tom vela pravdy, a potom budem plakat aby malinka bola spat v brusku
:DDDDD

iivkaa1
24. júl 2011

ahojte ja uz mam jedno babo a druhe na ceste a aj tak mam chvile, ze sa nudim, nakolko manzel chodi na tyzdnovky a som s malym sama, tak mi uz obcas samej preskakuje 🙂 aj ked pri nom vela casu na nudu nieje 🙂

marikac
24. júl 2011

@m_o_n_c_a to poznam, som doma od zaciatku tehu na PN (rizikove) a z tej nudy mam pocit,ze mi uz narastli rohy a chvost 😀

m_o_n_c_a
autor
24. júl 2011

@ianitka no to je velmi neprijemne ja som teda nemusela vkuse lezat,ale nemala som vychadzky teraz uz som na materskej tak to je moje vykupenie ,lenze teraz sa pohnem z domu a do 10-20 min musim na wc-ko ako naschval:DDD alebo prejdem tak kilometer a nevladzem dojst ani domof.:D
a preco musis lezat :DDD bola si uz otvorena??

lehotka
24. júl 2011

ja som doma od zaciatku a uz mi z toho pekne hrabe 😖 ale zo zaciatku som si vysivala do buducej detskej izby obrazky s Mackom Pooh 😀 , potom som zacala robit "servitkovanie" , doma mame asi vsetko oservitkovane 😀 momentalne navliekam koralky a citam knihy - Harry Pottera 🙂 aj ked sa snazim robit cokolvek, aj tak so mnou "certi šiju", a zalezi vela od povahy, ked proste potrebujes kontakt s ludmi, tak mozes robit cokolvek 🙄

m_o_n_c_a
autor
24. júl 2011

@marikac takze to tiez poznas uz sa ti nechce ani existovat niekedy od tej nudy. a este ja som teda ani vychadzky nemala ,tak ak som aj niekam isla, elbo to sa nedalo byt len doma, tak som trpla ci nebudem mat navstevu :D

marikac
24. júl 2011

@lehotka jeeeeeeeeej,aspon si super vyuzila cas. Mna citanie nebavi a zlenivela som natolko,ze sa mi ani nic podobne napr.servitkovaniu nechcelo robit. Iba ak som upratala byt,navarila, vybehla do mesta....ale aj to omrzi casom 😒

m_o_n_c_a
autor
24. júl 2011

@iivkaa1 ono je to tak ked sa nudime obaja ze je take 2- 4 dni doma vobec mi to nevadi ,lebo saaj prejdeme aj zasmejeme a necitim taku samotu.

marikac
24. júl 2011

@m_o_n_c_a vychazdky som dostala po tyzdni PN, ale co z toho? sama do mesta? kazdy tam bol v pare a mne prislo luto vtedy,ze som sama.....muz pracuje, ja uz nie, kedze som PN, chyba mi to....kontakt s ludmi..kazdy je vacsinu dna v praci a najst hobby pre mna,je strasne tazke 😀 mna nic nebavi, na rucne prace nemam talent, aj ked , dostala som sa aspon do fazy, ze reku idem sa ucit hackovat 😀 skoncilo to hned, ako som docitala navod 😀

ianitka
24. júl 2011

@m_o_n_c_a
no otvaram sa... ☹ tak preto
ja vychadzky sice mam - ale cez tyzden ich nevyuzivam, lebo nevladzem, max na 15 minut vybehnem von.... cez vikend, ked je mm doma, tak sa niekam na chvilu vyvezieme...
ale od pondelka do piatku je to des...

m_o_n_c_a
autor
24. júl 2011

@lehotka no pri mojej ukecanosti by som potrebovala niekoho pri sebe vkuse aj ked o vesmire a o pocasi vypravat :DD

sisaha
24. júl 2011

@m_o_n_c_a ja som bola na PN cele tehotenstvo. Vela som citala, ked ma nebavilo citanie, mala som obdobie, ze doobeda som spala, alebo navarila a poupratovala, poobedie patrilo vsetkym krimi serialom co davali na Joj-ke..(CSI, klamari, kosti...) 😉

ianitka
24. júl 2011

@marikac presne tak skoncilo aj moje hackovanie 😀 😀 😀 😀 😀

lehotka
24. júl 2011

@marikac to ani nehovorim, ze kazdy den utieram dlazky, upratujem 😠 a stala som sa uzkostliva na poriadok 😝 presne, mne sa uz aj obchody omrzeli 😝 a v poslednu dobu chodim obtazovat muza do roboty, ktory je "nadseny" 😀

m_o_n_c_a
autor
24. júl 2011

@marikac jeeeeej ja som sa ucila strikovat a skoncilo to tak ze som urobila tak 10 riadkov a konec. dhury den som sa na to ani nepozrela. tiez som si nikdy nemyslela ze mi bude chybat praca, a presne najhorsie je ,ze vsetci su pocas dna v praci a ked aj pridu domov tak su s rodinou ,alebo stihaju co den predtym nestihali a po meste sa ja teraz dokazem tak v klude prejst a nie utekat :D a samej sa mi prechadzat nechce.

lehotka
24. júl 2011

@m_o_n_c_a 😀 ja to iste, ved uz chodim muza aj do roboty obtazovat , len aby som sama nebola 😀

marikac
24. júl 2011

@lehotka keby moj muz pracoval blizsie, tiez by som za nim chodila ako na hodiny klavira 😀 😀 noooo o tom poriadku mi hovor, som zvedava ako to potom s babatkom zvladnem,kedze som zvykla,ze vzdy je upratane 😀

marikac
24. júl 2011

@ianitka inak, aj moj prvy termin porodu je 22.10.2011 😵 😵

marikac
24. júl 2011

@m_o_n_c_a ved to. Kamosky co su doma uz maju vacsie deticky, okolo tych treba behat a starat sa, maju svoje potreby-hrat sa, takze s maminkami toho vela nenahovorim a vela krat nemam ani naladu uz na take velke deti 😀

ianitka
24. júl 2011

@marikac
ja mam tiez par dni dopredu podla utz 😉

m_o_n_c_a
autor
24. júl 2011

@sisaha mna bavi tak kosti a ked chodil house tak to bolo super .teraz kosti mali vypadok tak to bola pre mna smrt lebo housa nedavali od prazdnin myslim ze aj skor.

marikac
24. júl 2011

@m_o_n_c_a presne tieto serialy zboznujem 😵 este aj CSI

@ianitka ako je mozne,ze neviete co cakate?? ukazuje vam zadocek? 😀

m_o_n_c_a
autor
24. júl 2011

@ianitka no to verim ja tiez uz toho vela nenachodim a najvacsia zachrana je ked mama ma cas a telefonujeme aj dve hodiny :D keby bolo dukatikou chodim babu nakupovat :D

ianitka
24. júl 2011

@m_o_n_c_a
@sisaha
z Kosti mi uz sibe... 😀 moje dieta bude asi namiesto hrkalky pouzivat preukaz FBI