Tehotná Sima Martausová

2. jún 2022

Baby taká odveci otázka ale bola speváčka sima martausova (teraz magusinova) tehotná ? Kdesi som to zachytila ale bolo to už fakt dávno a odvtedy žiadne klebety, ani na insta nemá fotky s bruchom. Či už porodila ?

lasona
2. jún 2022

Myslím že už aj porodila...

lejusinka
2. jún 2022

A preco ta trapi stav maternice inej zeny?

laucia
2. jún 2022

uz porodila pred par mesiacmi 🙂 drzi si sukromie...ma na to pravo

anjelicek26
2. jún 2022

Tak bud porodila alebo to nedopadlo dobre, media len spekuluju.

laucia
2. jún 2022

@anjelicek26 porodila...viem aj, kde aj co, aj ako sa vola ale...to je jedno 🙂 ked bude sama chciet da to do sveta

a_alexandra_a
2. jún 2022

@lejusinka A čo ak je jej fanúšička a len by chcela vedieť, či už má bábätko? Netreba vo všetkom hľadať len potrebu robiť klebety 😉

bolarazjedna
2. jún 2022

Niekedy v novbri/decembri jej vyšla nová pesnička s videoklipom, kde už má riadne bruško vykukajuci cez hrubší pulóver. Takže podľa mňa musela rodiť februar/marec. Teraz už tehotná nie je, podla fotiek co zdieľali média.
Inak schvaľujem, že si takto stráži súkromie, nechce sa zviditeľniť a zapredať tým, že sa vydala, že čaká bábo, že porodila, ako mnoho známych celebrít.

nuci616
2. jún 2022

Áno pekne si to súkromie stráži a aj dobre 🙂 Ale teda je pravda že v tom klipe mala bruško a tuším som aj zachytila že porodila inak neviem 🙂

jaskolka
2. jún 2022

Bolo niekedy v marci na internete, že už porodila, ale nič bližšie.
Je dobre, že si tak stráži súkromie, lebo fakt je až trápne, ako niektoré "celebrity" sa vycapuju denne s každou somarinou o sebe.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
10. aug 2022

@martina1985ba Mozno ma flasu?

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
10. aug 2022

@martina1985ba Moze byt aj adeptka na papeza. Nie vzdy je dojcenie mozne. Ale to su len dohady. Ja neviem ako to ona ma.

autor
10. aug 2022

@martina1985ba bola ale tiež mi to pripadá že niečo sa mohlo stať a proste dieta nemá ale to je len moj názor...

nikshl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikshl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lilinka88
27. aug 2022

@nikshl prečo by mala niečo tajiť? Normálne si stráži súkromie. Či to,že je známa,automaticky znamená,že musí všetko zverejňovať? A že chodí na koncerty? Veď je to jej práca. Iná matka, keď robí popri MD,tak je pomaly hrdinka,že to zvláda a ona je nevyrovnaný pokrytec? A čo,že koži po skalách? Veď materstvom život nekončí, normálne ma ďalej svoje hobby, čas pre seba ako bežný smrteľník ...Ako vieš,že tie buchty nepecie? Mimo toho,to bábo buchty ešte neje,tak jemu môže ozaj tak to UM dať a možno nejakú ovocnú/zeleninovú kašu

figurka1985
5. sep 2022

@nikshl HM.... Tiež nad tým uvažujem, ale zas neprináleží mi súdiť ju.... Ale pri tych všetkých koncertoch neviem kedy sa venuje dieťaťu.... Ja mám takmer 18 mesačného syna a takmer nikde som bez neho nebola, jedine ak na chvilku- čo malý ostal s tatinom... To je tiež možnosť .. že o dieťatko sa medzitým stará otec.hm?