Ahojte babule! Chcela som sa vas spytat,ci mate niektora skusenosti s tehotenstvom po plastickej operacii prs. Ja som ich mala robene pred 2 rokmi a teraz by som chcela skusit otehotniet. Trochu sa obavam... Doktor mi pred operaciou povedal,ze mi to nic neovplyvni. Mate nejake skusenosti? Nemam sa obavat?
mala som v usa kamaratku ktora mala urobene prsia a ostala tehotna a nic sa nezmenilo fungovala ako kazda jedna mamicka pekne kojila takze si myslim ze bude vsetko v poriadku drzim palceky.....
akurat som rozpravala s kamaratom plastickým chirurgom nakolko nam gratuloval k dcerke tak som sa opýtala a povedal ze v pohode budes kojit . Mliecne zlazy sa nenarusuju a ako peha povedala vela zien nekoji pre XY dovodov tak aj keby sa nedalo tak to nevadi hlavne ze budes mat drobca vonavuckeho a zravuckeho 😀
Dakujem za opytanie! Ste zlate. Zajtra mam stretnutie s mojim chirurgom,tak dufam,ze mi to potvrdi. 😀
Zuzka aj ja sa pripajam a gratulujem k dcerke!!!!!!
to som uplne prekvapena, ja som pocula, ze to pocas kojenia vyberaju {silikon} tak doba postupila. len si neviem tie prsia predstavit mne sa zvecsili o 4 cisla.
Urcite ich nevyberaju(silikon)! To som sa uistila este pred operaciou. Ale zvacsit sa mozu. Dufam,ze nie o 4 cisla!!!1 😲 😲 😲
to by sme mali novu Pamelu Anderson 😀
Bola som u doktora,povedal ze sa trochu zvacsia 😢 Uvidime!!!
silv aby si nebola prekvapena z toho zvecsenia. muzi ale na to letia, nie? moj sa nevedel dochytat a teraz tiez a to som len v 4mesiaci. ale po porode mi dobre vybuchli. kojila som rok - bolo z coho.
To bude! Uz sa toho zvacsenia neviem "dockat" 😝 Myslim,ze ten moj bude urcite rad...
Ahoj silv, ja mam tiez kamosku, ktora mala plasticku op na prsiach za mladi. Vynosila a kojila tri deti a nemala s tym problemy, takze ako uz dievcata spominali, neboj, bude dobre 😀
Vidim, ze plasticka operacia prs na konovi moc nefrci..... 😎
osobne ani nikoho v okoli nepoznam, ale myslim, ze nemusis mat obavy. citala som viac odbornych clankov, a myslim, ze aj gynekolog ti povie, ze nemusis mat starosti s otehotnenim, a udajne sa da aj v pohode kojit s "umelymi" prsiami. takze hlavne vopred nestresuj a nemaj ziadne strachy. a s kojenim uvidis ako, pretoze x zien nemoze kojit aj z inych dovodov, ale ak si nemala narusene mliecne zlazy, tak by to malo byt v pohode. tak prajem vela stastia, a hlavne nech sa vam to podari skoro, ako si zelate 😉