Ahojte nájde sa tu nejaká ktorá mala niečo podobné som v nemocnici na gynde dneska bola vizita som otvorená na 3 CM ako má doktor pozeral začala som krvácať to mi povedal že aj budem .... No spôsobilo mi to také menšie bolesti ako menštruácia môže byť že to urobil aby vyvolal pôrod som prvorodička tak a som už po termíne týždeň 😏 dúfam že mi na to niekto odpoviete aspoň čo si myslíte ďakujem
Možno ti robil Hamiltona, ale predpokladám, že to by ti povedal...
Predpokladam, ze uvolnil zatku, teda Hamiltona... ale to ti mal povedat...ked uz tyzden prenasas, neni moc nad cim spekulovat. Drzim palce, podla mna do 24h mas babo v naruci.
@anjelicek26 dúfam máte pravdu neviem nejako sa nechcú somnou rozprávať aj keď sa ich pýtam na stav v akom som neodpovedaju mi sú ku mne veľmi zlý asi preto lebo mám iba 18 😏
@foxy123 to je jedno kolko mas rokov, maju ti vsetko poriadne vysvetlit a povedat, co robia. Skus ked dojde partner alebo mama zjednat si tam poriadok. Lebo toto bude pokracovat klistirom, nastrihom a kadecim moznym, ked im nepovies dost od zaciatku... potom, ze maju mlade zeny s porodu traumy ked robia vsetko o nich bez nich.
@jaga18 to si mala stastie na "normalneho" porodnika 🙂 nemyslim to,samozrejme v zlom 🙂 zial,na slovensku je stale najjednoduchsie nic nepovedat,nepytat si informovany suhlas,lebo co ak ta zena suhlasit nebude 🤷♀️
@foxy123 Och to ma mrzi..urcite bud asertivna a povedz im,ze si nezelas aby Ti cokolvek robili bez predchadzajuceho informovania a poucenia..a drzim palce,nech to mas rychlo za sebou ❤️
@tani777 presne tak... Mne to urobili 2x v priebehu asi hodiny dvaja rozni lekari a ani jeden mi nepovedal co ide robit... Len som potom videla vsetkych svatych a od bolesti som sa rozrevala a to teda nie som ziadna padavka ... Aj tak to nepomohlo a skoncila som na akutnej sekcii ..
@foxy123 ja som bola 3dni po termíne, bola som na poslednej poradni,to bol piatok a lekárka že ak nič do pondelka tak mám ísť na príjem do nemocnice ale ako ma vyšetrila povedala že skúsi trocha pomôcť možno sa rozbehne, toto bolo v piatok o pol 4tej poobede odvtedy som slabučko krvácala a mala kŕče tiež ako menštruačné a v sobotu nadránom som porodila čiže áno môže byť.