Milé mamičky a budúce mamičky.
Dovoľujem Vás osloviť a požiadať o vyplnenie dotazníka v rámci výskumu mojej BAKALÁRSKEJ PRÁCE.
Na účasť v dotazníku v nižšie uvedenom linku sú pozvané ženy, ktoré v období 2020-2021 rodili na Slovensku, alebo sú momentálne tehotné.
Cieľom je zozbierať dáta a informácie o skúsenostiach matiek so zdravotnou starostlivosťou a ich očakávania v prístupe k informáciám, ktorá by pomohla zistiť mieru zmien v zdravotnej starostlivosti o tehotnú ženu a rodičku v období pandémie.
Všetky údaje získané prostredníctvom tohto dotazníka sú dôverné a anonymné.
Dotazník nájdete na tomto linku:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJphq...
Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za Váš čas.
Hotovo
@sandyan , @alzbeta311 ďakujem
@eva299 pozeram, ze ten fotmular obcas blbne a kde tu niektoru moznost nejde oznacit, pomaha restart stranky, ale je to otravne...
Ale niektore otazky len tipujem, ze co asi pod tym myslis...
A v tej napr - vaginalny porod, ale vyvolavany, nasledne bez liekov, infuzii... ktore oznacit?
@eva299 Iné: asi tam cakas i nejaku idpoved, ale ndda sa tam pisat, aspon teraz mne.
Posledna otazka - jediny strach som mala z toho, ze budem separovana od dietata. A toto som nechcela, lebo uz som si to zazila pred koronou a bolo to zle (pocas noci boli deti na novorodeneckom a nosili ich len na dojcenie)
Hotovo, no neber to PROSÍM v zlom, skôr ako konštruktívnu kritiku (mám vyštudovaný MKT), no niektoré otázky a odpovede sú naozaj nešťastne volené. Chápem, že ide o kvantitatívny výskum, nie kvalitatívny, no aj tak by to chcelo lepšiu formu otázok a odpovedí. Tvoj školiteľ schválil takéto znenie dotazníka? Bola by škoda, keby získaš 100 vyplnených dotazníkov a potom ti školiteľ povie, že dotazník je pre účely BP nevyužiteľný.
Tiež som robila raz kvantitatívny výskum a tie otázky mi školiteľ vrátil asi 5x, kým bol spokojný a dovolil mi dat ten dotazník von.
Vyplnene😇