Ahojte, chcem sa opytat na Vas nazor a skusenosti s tehotenstvom a dietatom pocas vysokej. Mali ste, mate alebo chceli by ste mat? Da sa to zvladnut po psychickej, financnej stranke? Dakujem za vsetky nazory 🙂
ja som otehotnela na konci 1.roč., termín pôrodu som mala 14.2. a 4 dni predtým som bola v pohode na poslednej skúške 😨 dá sa to zvládnuť, keď sa chce 🙂 samozrejme pomáhali babky, keď som bola v škole, vlastne ešte pomáhajú, nabudúci rok dúfam úspešne ukončím mgr. štúdium.
Po pôrode bolo stresov dosť, myslím že aj kôli tomu, že som 2týždne po pôrode sedela na prednáškach sa mi nepodarilo dojčiť, čo ma mrzí najviac 😢 v skúškovom mám pocit že nič nestím, chodím ako mátoha, drvím sa po nociach...ale bojujem
@pepinka55 externe určite, samozrejme s veľkou pomocou rodiny a okolia. Ja som začala študovať ako slobodná a bezdetná a teraz doštudujem (dúfam 😅 ) ako vydatá s dvomi deťmi 😉
Ja studujem pravo, denne studium.otehotnela som v 2. Rocniku, prerusila som ked mal maly 5 mes, lebo mal zly ekzem, plackal, nespaval. Mala som rok prerusene, teraz pokracujem a dokoncujem Bc. A treti rocnik. Cakame druhe a asi po porode zas na rok prerusim a pokracovat budem, ked bude starsi v skolke. Ale ja sa nikam neponahlam, ja som to takto chcela a mam v skole individualny studijny plan, cize mi uplne vyhoveli.financne sme na tom dobre, aj preto to neponahla 🙂
@pepinka55 štúdium aj tehotenstvo sa dajú zvládnuť spoločne. ja som študovala externe popri práci, otehotnela som v poslednom ročníku na VŠ, rodila som niekoľko dní po štátniciach. mňa škola bavila, stretla som tam veľa zaujímavých ľudí, dieťatko v brušku nebolo prekážkou, zvládli sme to spolu 🙂
@pepinka55 ano,myslim ze sa to da.moja sestra tak bola. isla na vysku ked mala mala asi rok dva?neviem presne.ale mala pomoc od muza a starych mam 🙂