Tehotenská rolnička

oysterka
10. nov 2021

Rolničku si maminka pověsí na krk stejně jako jakýkoliv jiný řetízek či náhrdelník. Jen šňůrka těhotenské rolničky je o něco delší, aby přívěsek cinkal  přímo na bříšku. Když se miminko narodí, můžete si zkrátit šňůrku a dál tento šperk nosit. Miminko si může s rolničkou hrát a připomínat si tak nádherné a uklidňující cinkání, které zná už z bříška – třeba když ho budete zrovna kojit, nebo chovat.

Dievčatá mate skúsenosti s touto tehotenskou rolnickou? Ukludnuje dieťa po pôrode? Rozmýšľam ci si spraviť darček alebo ci to je zbytočnosť .

Ďakujem vaaaam

thereisabear
10. nov 2021

Nemám skúsenosť, ale asi by som sa po čase zbláznila, keby mi stále niečo cinkalo na krku.

werony_n
10. nov 2021

@oysterka zas nejaká novodobá konina, dieťatko najlepšie upokojí tvoj hlas, ktorý tiež bude poznať z bruška pripadne biely šum ale isto nie rolničky a pri papani dieťatko potrebuje hlavne ticho a pokoj a nie somariny

charlottha
10. nov 2021

@thereisabear no presne, neviem si predstavit po cely cas vsade behat s rolnickou na krku.

zafir01
10. nov 2021

to asi kopiruju alpske kravicky so zvoncekmi na krku 😀
ved co je krajsie, ako mamin hlas, ci spev . preco do toho miesat cudzie pretmety a zvuky . ak bude dieta neiste po porode, nic ho neupokoji tak, ako moj hlas a dotyk .

a nemusim ani chodit cingajuc po svete ako kravicka

elisse247
10. nov 2021

@oysterka ja som túto tehotenskú rolničku dostala od maminy keď som bola tehotná. Určite je to pekný doplnok, zvuk je veľmi jemný takže normálne to človek ani nevníma. A po pôrode to malá vnímala úplne hneď ak niečo čo pozná a teraz čaká rolnička na druhé bábo.