Ahojte kočky, chcela by som si kúpiť teddy kabát. Pozerala som aj bazár a prekvapuje ma, že vela krát kočky píšu že mali kabát oblečený 2-3x, pritom PC bola vysoká. Kde je pes zakopaný? Prečo sa nenosia? Na fotkách vyzerá super.
Ja by som ho napr nechcela, lebo by som vyzerala ze mam 100 kil😃 podla mňa je pekný na chudulinkych babach
Ja som chuda a aj tak v ňom vyzerám ako 100 kilova, záleží to aj od materiálu a strihu, ale najkrajšie je to na tých malých sparatkach 😆
Ja som chuda a vysoka. Pojdem skusit do nejakeho obchodu. Len som sa zamyslala preco si niekto kupi drahu vec, 2x si ju oblecie a predava, ze co je na tom take zle...lebo fotky su pekne ...ale tak fotky mozu byt od reality daleko😀
zrovna jeden vraciam. mne sa nezda, ze by na mne posibil mohutne, ale oversize model by mi urcite nesedel. tento vraciam lebo su mi kratke rukavy. mam 180 centi, tak vlastne vacsinou totoriesim 🙂 ale mam jeden kabat- bundu s kapucnou z umelej kozusiny, cize nieako teddy medved a ak mozem porovnat ta umela kozusina je lepsia, krajsia, splyvavejsia. teddyho uz nebudem skusat. vraciam tento: https://kakko.static.s3.upgates.com/_cache/8/e/...
Mne stačilo aby som denne chodila 20 minút MHD a vysedel sa mi. Proste som to na zadku mala calé spľasnuté.
@1xenia1 aa to je dobry postreh a to by som veru nechcela. diky
@luciab987 hah kvoli tomuto som sa naucila trosku sit na masine, zuzit pas, ci prisit patent na rukav ;) este subjektivny tip ti dam, na kabatikoch z umelej kozusiny sa mi zips vobec nepozdaval, uplne to vyzeralo chujovo. ak budes obkukavat tak cvoky alebo ine zapinanie je lepsie ;)
tiez som sa zamyslala presne nad touto otazkou...preco ho kazdy hned posuva dalej. Myslim, ze je to tym, ze kazdy nad 55kil v teddy kabatiku vyzera mohutne....
@zelenooccka Teraz som sa dobre pobavila 😂😂 pretoze presne toto prave riesim. Mam 163cm a 49kg cize dost chuda, kupila som ti pred par tyzdnami teddy kabat velkost S (pretoze xs nemozne dostat) sam o sebe je velky a este ta vacsia konfek. velkost na aku som zvyknuta, no fakt mam co robit aby som si zvykla na tu jeho mohutnost. Cely cas ako ho mam na sebe si myslim ze kazdy len na mna pozera a v duchu sa rehoce co za medveda som zabila a navliekla na seba 😂😂 akoze fakt taketo halusky v hlave cely cas. Podla mna toto je ten pravy dovod predaja, aj ked sam o sebe je krasny a uzasne teplucky a ked visi na vesiaku tak ho milujem. No to ako sa v tom clovek monstruozne citi a ako s tym vnutorne bojuje 😅
Treba skusit napisat priamo kockam aky je dovod predaja. Mozno im nesadla velkost, mozno objedavali cez net a ked im prisiel nesplnil ich ocakavania.. tazko povedat.