Ahoj, od buduceho tyzdna by mali bytv ponuke tohto obchodu zimne kombinezy pre deti, v nasom letaku, aj na stranke rakuskeho obchodu je ze su vypredane, resp. momentalne nie su k dispozicii. Znamena to, ze v rakusku sa nedaju kupit cez net, ale v obchodoch ich budu mat? Aby sme sa do AT nehnali zbytocne...Vdaka.
Ahojte
mavaju v Tchibo obchodoch aj nabytok, alebo ten len v Rakusku? Dakujem.
pomerne stara tema, cas na ozivenie 😀
nakupujete oblecenieTCHIBO? su udavane velkosti oblecenia relevantne vasemu fyzickemu zjavu? 😀
mam nahadzany kosim sportoveho oblecenia, ale bojim sa odkliknut kupit, lebo neviem, ci sa seknem do velkosti. su to dvojcisla 40/42 a to je pre mna osobne dst velky rozdiel, zvlast, ked chcem, aby tricka oli vypasovane a teplaky nie moc vypasovane 😲
@maca_p moja osobna skusenost je, ze som kupila svoju overenu konfekcnu velkost 36 a bolo mi to velke, usudila som, ze 36 zodpoveda skor 38, a tak dále. a ani mi moc nesedelo, strihy mi pridu ako pre tie nemecke tetky v najlepsich rokoch 🙂, takze v tchibo uz pre seba oblecko nekupujem. ale urcite je to cisto moje, subjektivne hodnotenie
@caoli mi ani nehovor 😲
som tam urobila objednavku 2 tricka, teplaky... len take sportove veci, lebo som citala, ze na sport su celkom okej ako kvalitativne. nepisalo sa o velkostiach... tak uz rozmyslam, komu posuniem 😀 5 eur doprava ku mne 5 tam, hmmm to som moc neusetrila na tych zlavach...
no co uz...
@maca_p ale tak snad to bude v poho, mozno som ja nejaka divna 🙂 pravda je, ze som si kupila take rifle a tie mali aj vysoky pas, aj stehna ako pre tetku, a toto ja ee 🙂 🙂. pulover ako tak, ale nic take ze waw, na foto fajn, ale na mne uuuplne obyc 😖 Sportove veci hadam budu ok, a ti vsetko sadne. kvalita je dobra, proti tej nemam ani najmensie. kupila som aj muzikovi pyzamka zoparkrat, nie su lacne, ale veeelmi dobre.
!!!! Neobjednávať nič z eshopu TCHIBO!!!!
Majú tam väčší bordel ako u nás v parlamente (SR).
Dňa 8.10. 2024 objednaný tovar s vyzdvihnutím na predajni v KE
- 8.10. objednávka prijatá a spracovaná
- 15.10. prišiel mail o pripravení tovaru s vyzdvihnutím na predajni
- 17.10. príchod do predajne, s požiadavkou na vyplatenie a vyzdvihnutie obj. tovaru
- 17.10. predavačka na mňa pozerá ako na mimozemšťana,,, čo od nej chcem, NIČ nevie:(
- 17.10. volám na zákaznícku linku a pani na opačnom konci nič nevie a vyhovára sa zlyhaním systému (povedal som slušne čo si o tom myslím)
- 17.10. objednávam znovu ten istý tovar, nakoľko ho potrebujem (možno dalšia chyba z mojej strany🙂)
Dúfam že do konca roku 2024 sa mi to podarí a tovar dorazí....🙂
... a perlička na záver: ,,poslali mi dotazník spokojnosti s nákupom na eshope- Tchibo (beriem to ako zlý vtip :(
Treba pozrieť na nete recenzie eshopu. Tchibo a uvidíte, že väčšina sú negatívne, len toľko...
@mirage ano, Tchibo ma v CR a v AT predaj aj cez internet, na Slovensku to tak nefunguje. Ked je vypredane online, neznamena, ze v obchode to nebude. Obcas sa vsak moze stat, ze tovar uvedeny v letaku, ci na strankach v obchodoch nie je, resp. je dodany neskor, alebo vypadnu niektore velkosti. Naposledy to bolo v tovare : Prsi, no a co - s damskymi nepremokavymi bundami. Je mozne, ze sa pozenies do AT a danu velkost uz nebudu mat. Takze kludne sa mozes hnat zbytocne.