Ahojte, akú s tým máte skúsenosť? Dá sa s tým normálne jazdiť? Ďakujem za skúsenosti a rady 🙂
@meluela my sme mali a bolo to super super super. Dcera mala maly bicyklik, tiez to predne koleso vo vzduchu. Velmi vela vyletov sme tak urobili. Za mna top.
@simsalabim a mali ste ten teleskopicky trail gator alebo angel peruzzo?
@meluela myslim, ze trail gator... uz to bolo davno, ale nejaky gator v nazve bol.
my sme to mali pozicane a des, maly ktory vedel bicyklovat, bol z toho na nervy. S druhym synom jazdime na takej speci bungee gume a s tym ho vytiahneme na akykolvek kopec. za nas ovela lepsie.
@meluela nemusi vediet bez koliesok, ta tyc ju drzi. Ake ked byciklik odpojis a chces, aby sla sama a bez nich nevie, musis ich namintovat.
@lucik194
@simsalabim
myslela som ze 12tku ale pozeram ze asi 14tka to bude
v pohode dieta to berie ako pomoc, rovinku tahali baby same, do kopca sme pomahali
@meluela Asi dva roky sme používali trail gator, lebo malá nevedela moc dobre bicyklovať a staršia chcela ísť rýchlo. Fakt je, že bola taká lenivšia, ale teraz má skoro 7 a ide už pekne sama. Prešla s nami 15 km po cyklotrase bez mrnčania a zaostávania. Takže za mňa super. Len daj pozor na to, že musíš s ňou ísť na tyči väčším oblúkom. Ja som párkrát malú o krík šuchla😁
Dobrý deň, rada by som obnovila tému, chcela by som aj ja vyskúšať trail gator so 6r synom, kvôli diagnoze ma problém s hrubou motorikou. S pomocnymi kolesami uz ako tak ide, bez toho isto nedá, skusila by som ďalší krok bez nich, len aby mal ten pocit bez nich ale predsalen istotu, ze nespadne. Na 16 bicykel uz je predne koleso na zemi? Bolo by fajn, keby nebolo naklonené do vzduchu. Ďakujem
@meluela kupili sme to v Decathlone, ked mala dcera 5 ci 6 rokov, dostala vtedy svoj prvy vacsi horsky bicykel. Neviem, ako to funguje na malych bicykloch s malymi detmi, ale pre nas to bol des. Skusili sme raz a hned sme to odmontovali dole a vratili do obchodu.