Ťažké, vyčerpávajúce sny

mirkavic
21. sep 2018

Ahojte...niesom človek ktorý verí na výklad snov, ezoterické veci a pod. No už dlhšie sa trápim s ťažkými snami, nedokážem si poriadne oddýchnuť o to viac by som to potrebovala, keďže idú malému posledné zúbky.... Veľmi často sa mi vracia rovnaký problém v sne, že vypľúvam po ležiačky postupne zuby s ukrutným plačom...tie zuby mi asi nedajú pokoja 😂😅 ráno sa budím fakt že unavená, neodpočinutá a cez deň som bez života...čítala som, že vypadávanie zubov v sne značí, že sa dozviem že niekto zomrel či čo...ale tak to je trošku cez a nik z mojich blízkych chválabohu neumrel a to sa mi snívalo už veľa krát...pijem spaním medovku no akosi to nepomáha, netuším čo robiť keďže ešte kojím 🤔😏 nemáte náhodou niekto skúsenosť so zlými snami?

zuzkaz91
21. sep 2018

@mirkavic aj ja mávám zle sny,už mi to ide na nervy,sa budím vystrašená,srdce mi bije,brucho stiahnuté.Tiez nedávno že mi zhnily zuby,úplne sa v ruke rozpadli,to bol des.Ale výkladom neverím.To by som každý deň musela vykladať niekolko sny.

mirkavic
autor
22. sep 2018

@zuzkaz91 nápodobne...a pocit akoby som ani nespala 😏

1andrea111
22. sep 2018

ťažké sny môžu hovoriť o niečom čo človeka trápi, čo nemá doriešené, ako aj môže to byť prejav psychického ochorenia. Napr. keď Ťa trápia zuby a zároveň idú zuby aj malému, môže to byť tým, že prežívaš malého obdobie so zúbkami a vplyvom psychiky sa Ti to vo sne znásobuje. Môžu to byť aj hormony, keďže kojíš. Všeobecne čo viem o ťažkých snoch, tak pomáha krátkodobo niečo na ukludnenie ako napr. persen forte či neurol. Čo sa týka prístupu k psychike tam pomáha zmena myslenia, pozitívne myslenie a za pokus stojí, vedome a zakaždým si dosnívať sen pekne. Napr. po tých vyplutých zuboch si predstavovať ako tam máš potom nové krásne biele zuby, a pod. Ak sa budeš ku snom vracať a dosnívavať si ich rozprávkovo nádherne, môže sa to zmeniť, dostaneš to do podvedomia a sny môžu končiť dobre. Ale nebude to za deň, či dva.

mirkavic
autor
22. sep 2018

@1andrea111 a to sa dá? 😮 Tak je pravda že myslím väčšinou negatívne 😏

savmebej
22. sep 2018

@mirkavic skus sa zamysliet nad tym, kedy vecer jedavas naposledy a co...jedz naposledy o 17,00a len lahsiu stravu a mozno tazke sny pominu...

asia83
22. sep 2018

@mirkavic Mne sa sny plnia, či sú v nich reálne situácie alebo prenesené významy, ale iba ak sa mi prisnijú zo štvrtka na piatok. Vypadávajúce zuby naozaj znamenajú smrť.