Dobrý deň,
bola mi diagnostikovaná ťažká depresia a schizoafektívna porucha.
Už rok sa liečim antidepresívami trittico, antipsychotikom rispen a a antidepresivami valdoxan. chodím aj na terapie ale zatiaľ mi nič nezaberá. Trpím absolútnou emočnou plochosťou, nepociťujem radosť, lásku, smútok ani žiadny iný pocit. Samozrejme ma rodina podporuje v liečbe no nevedia sa zmieriť s mojím stavom. Som absolútne izolovaná od okolia, práve kvóli tým pocitom. Je tu niekto kto má podobný problém. Ja sa už rok takto trápim a je to začarovaný kolotoč s ktorého nie sa dostať von. Mám len 24 rokov a vždy som bola usmiata žena plná energie. Ďakujem
@zooeynka Ahoj, spúšťačom bola zlá životná situácia. Vraátila som sa šťastná zo zhraničia ale s veľkými bolesťami krížov a nikto mi nevedel pomôcť. A tak som ostala bez práce doma, až som pomaly upadala do depresie a vyvrcholilo to pokusom o samovraždu práve kvôli tomu že som prestala cítit akýkoľvek pocit. Odtvedy sa vlastne aj liečim ale bezúspešne.
ahojte, už som tu dlhšie neprispela tak vám chcem zdeliť pomerne pozitívne správy, pomaly sa moje stavy zlepšujú a chcela by som sa zaradiť do pracovného života, mám z toho dosť veľké obavy ale na jednej strane sa teším, že mi je lepšie a môžem ako tak fungovať, na začiatok chcem len polovičný úvazok niekde v obchodíku alebo supermarkete, najviac sa bojím kolektívu a či adekvátne zvládnem svoju prácu. Držte mi palce pri hľadaní snáď to dopadne dobre :P
@sarah275 držíme prsty silno bude fajn uvidíš 🙏👍🙂
ďakujem ženušky, určite dám vedieť ako som dopadla :P
Drzim palceky a neskusala si aj psychologicke terapie?
@sarah275 co bol spustac tychto stavov? Asi to neprislo zo dna na den, ci?