Tattoo na ruke

jahu348
15. aug 2023

Ahojte zienky. Urcite je vas tu dost co mate tetovanie na ruke dlan ale zhora ruky. Co ste si dali? Rozmyslam ci obrazok maly alebo nejake slovo....pismeno...Ak mate nejaky typ budem vam zan vdacna + ak mate tak foto. Dakujem krasne

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabym
15. aug 2023

@jahu348 tetovanie by malo mať nejaký dôvod alebo zmysel (pre teba). Ja mám tetovania a ani jedno nevzniklo že chcem tetovanie ale neviem či chcem písmeno, hocijaké slovo alebo hocijaký malý obrázok

bagerka
15. aug 2023

To miesto patrí medzi posledné miesta na tetovanie, za tým je už asi iba tvár, ktoré tatéri odporúčajú tetovať. Neviem, koľkaté je to tvoje tetovanie a koľko máš rokov. Ja mám 10ks, 2 naozaj veľké, ale keď ma stretneš, nevidíš ani jedno. A to moja profesia sa absolútne nevylučuje s tetovaním. Je to ale naozaj osobná vec, malo by mAť pre teba nejaký význam a hlavne, musíš byť 1000% istá.

jahu348
autor
15. aug 2023

@bagerka mam viacero tetovani.....a nie velke. Take decentne...

beata_k
15. aug 2023

@jahu348 Dobre si zvaz, co tam chces a ako to bude vyzerat.
https://www.sashe.sk/Agyness/journal/tetovacky-...

jahu348
autor
15. aug 2023

@beata_k jasne...nemam prve tetovanie

cosmic_origin
15. aug 2023

@jahu348 Na ruku a dlaň sa hodí niečo okrúhle aby to plynulo s tvarom tela. Je pravda, že ruky a tváre si väčšinou dajú tetovať až ľudia ktorí inde nemajú miesto ale tetovanie už nie je také stigmatizivané ako v minulosti, a ak z toho nebudeš mať problémy v práci alebo pri hľadaní zamestnania, tak to nevadí. Len upozorňujem, že tetovania na dlani a na prstoch dosť rýchlo blednú.

xsandrax
16. aug 2023

@jahu348 toto miesto, kde chceš tetovanie, je dosť namáhané a počítaj s tým, ze bude pekné iba chvíľu a budeš si ho budeš musiet dávať pravidelne pretetovať, lebo bude blednut a to nevyzerá pekne. Mne by prekážalo, že je na veľmi viditeľnom mieste, ale toto je každého osobná vec, ja by som ho napríklad ani kvôli práci nemohla mať