Ahojte, ideme do Tatier, do T.Lomnice, na tyzden. Bohuzial na tury nemozem (uraz). Uz sme to nechceli rusit. Prejdem po rovine (ku vlaku, mala prechadzka...) ale nie dlho a nie kazdy den. Dajte prosim nejake tipy, mame hotel s fajn wellnessom, bazenom, to je ok, okolie pekne. Ale chvela by som nieco kde by som sa mohla odviezt, trosku tam pochodit, posediet pripadne polezat s knizkou a vratit sa. Typu Strbske pleso (aj prejdem okolo neho ale s prestavkami). Hrebienok (hore lanovkou, dole by som mozno zisla peso). Muz s deckami budu chodit na tury, uz sa tesia. Tak by som ich mohla niekde pockat a precitat si nieco alebo sa prejst.
@janka_266 na Popradské nedojdem, poznam tie trasy ale teraz to nedám (achilovky). To musí byt len nieco take fakt okolo nejakého miesta odkiaľ sa viem rýchlo dostať na vlak/lanovku a najradšej aby sme isli s mužom a deckami nejako po jednej trase ( ja ich niekde počkám). Ale aj sama mozem niekam ísť a oni pôjdu na túru. Okolo Skalnatého by sa dalo.
@vamajka To Solisko znie dobre, dakujem
@tykat môžete sa vyviesť na skalnaté pleso, okolo neho sa prejsť, keď je pekne sa tam dá na terase sedieť na lehátku, pripadne až na lomnicky štít sa vyviesť, prechádzky v lomnici, Smokovce, prípadne vyraziť z lomnici chodníkom dole do Smokovcov a keď už budete mat dosť nastúpiť na vlak a zviesť sa ďalej/spať. Aj do Popradu vás odvezie vlak a tam je celkom blízko centrum ak si dobre pamätám 😃aj na popradské pleso sa dá ísť po asfaltke, ale zas neviem koľko to trvá a či zvládate aj do kopca.