Pripravujete ho doma, prípadne ho dávate svojim deťom?
Ano, robim ho doma. Staršej 6r dcére nechutí, ale mladsej 4r chutí, tak ho je aj ona. Prvýkrát ho jedla tuším pred rokom. Ja si pamätám, ze sme ho s bratom jedli takisto od detstva
Robievame. Mali ste na detskej narodeninovej oslave pred 2.dnami akurát (pre dospelých). Deťom nedávame.
Robime, deti ho nejedia lebo im nechuti ale vzdy ochutnaju ze ci nahodou 😉
Ochutnala som ho akurát prvýkrát vcera, fajne to bolo, ale deťom by som to nedala
Ja moc nie som toho zástancom, mne to nechutí, ale napríklad muž ten to má rád, tak z času na čas aj doma si urobí, ale deťom by som nemala odvahu to dať, predsa vajce, surové mäso, to nie je nič pre malíčke telíčko 🙂
... neviem z akého dôvodu by som mal dať dvojročnému decku surové mäso 😵
Ja tatarak robievam, mame ho velmi radi, aj verziu z lososa, ale detom nie. Ja skriatkovi ani sushi nedavam, minimalne do tych 6 rokov je pre mna surove maso no go (a to som masozravec masozravy)
@quorum inak ja som odolávala strašne dlho a to som masozrut čo ochutná skoro všetko. Ale včera keď muž urobil a nechal v miske, nejako som neodolala a dala si úplne že trosicka. Nakoniec som zjedla celú hrianku natretu s tatárakom. Je to fakt,že buď to miluješ, alebo to neznášam, asi ako sushi.
Určite nie detom
Detom urcite nie a ja osobne vobec nechapem ako moze niekto jest surove maso. Vsak ked pomeliete na fasirky, dali by ste si? Alebo zltok surovy len tak? Ale viem, ze je to specialita, ale pre mna teda ani omylom.
A zaujimave pre mna je, amo treba dodrziavat hygienu po manipulacii so surovym masom, kvoli parazitom a salmone a kde comu a zrazu sa nic neriesi pri tataraku😁
No fuj, to dam dietatu radsej suchy chlieb
Robime a patrocnej nedavame,suriva hovadzina a zltok...taknpre istotu nie