Ahojte, mate niekto tapety z aliexpresu? Ja som objednala a teraz neviem ako ich nalepit..potrebovala by som poradit..dakujem..
Aj my mame, ale ešte sme nelepili. Raz sme však lepili s maminou tapety u nich a tam bolo nutne naniesť lepidlo po celej ploche tapety(najmä okraje, aby neodstavali) a tuším sme potom prechádzali aj nejakým valčekom, aby sme vytlačili vzduch a niekde som bublinu musela napichnúť ihlou a ucapkat. Inak je to celkom piplacka a určite k tomu treba aspoň dvoch ľudí.
@danielanicka nase nie su samolepiace..praveze neviem, co je to za material
@milionar to by si nemala nič pokaziť, avšak závisí, aký máš podklad na stene. My sme sa vtedy tiež pokúšali naniesť lepidlo aj na stenu, ale z dôvodu omietky, ktorá nebola hladká, nám lepidlo nevedelo priľnúť, preto sa treba zamerať hlavne na to, aby bolo nanesené najmä po celej ploche tapety..
skus napisat do tejto skupiny, mozno niekto bude vediet https://www.modrykonik.sk/group/6714/
@milionar aha, tak to neviem poradiť
Co to akoze predstavuje? To som este nevidela takuto tapetu. Ale drzim Vam palce teda nech drzi
fuuuha,.. trochu ma to sokovalo.
@milionar ahoj. Zaujimave. Vies odfotit izbu aj s tapetou ze ako to mate? Dikicko
A aké sú? Lebo my sme objednali také, čo mali vzadu lepiacu časť. Len sme dali dole ten obal a lepili.