Tapety z aliexpresu

milionar
17. nov 2018

Ahojte, mate niekto tapety z aliexpresu? Ja som objednala a teraz neviem ako ich nalepit..potrebovala by som poradit..dakujem..

danielanicka
17. nov 2018

A aké sú? Lebo my sme objednali také, čo mali vzadu lepiacu časť. Len sme dali dole ten obal a lepili.

henikav
17. nov 2018

@milionar tiez nam akurat dosli, len sme ich este nelepili. Tak ak budete lepit skor ako my, privitam skusenost a rady. Ak my, tak urcite napisem, ale my pre nedostatok casu sa toho chytime najskor cez vianocne prazdniny

lula313
17. nov 2018

Aj my mame, ale ešte sme nelepili. Raz sme však lepili s maminou tapety u nich a tam bolo nutne naniesť lepidlo po celej ploche tapety(najmä okraje, aby neodstavali) a tuším sme potom prechádzali aj nejakým valčekom, aby sme vytlačili vzduch a niekde som bublinu musela napichnúť ihlou a ucapkat. Inak je to celkom piplacka a určite k tomu treba aspoň dvoch ľudí.

milionar
autor
18. nov 2018

@danielanicka nase nie su samolepiace..praveze neviem, co je to za material

milionar
autor
18. nov 2018

@henikav my by sme ich chceli lepit dnes, ak sa podari, tak potom dam vediet 🙂

milionar
autor
18. nov 2018

@lula313 postup ovladam, mam aj vsetky pomocky, len na niektore druhy tapiet sa dava lepidlo iba na stenu..na niektore aj na stenu a aj tapetu..tieto su dost tazke..je to skoro ako PVC..tak sa bojim, aby to tam drzalo

lula313
18. nov 2018

@milionar tak nápis predajcovi, kam máš naniesť lepidlo

henikav
18. nov 2018

@milionar dakujem a drzim palce aby sa Vam to pekne podarilo

milionar
autor
18. nov 2018

@lula313 skusim mu napisat..ak neodpovie, nanesiem aj na stenu a aj na tapetu..hadam nic nepokazim..

lula313
18. nov 2018

@milionar to by si nemala nič pokaziť, avšak závisí, aký máš podklad na stene. My sme sa vtedy tiež pokúšali naniesť lepidlo aj na stenu, ale z dôvodu omietky, ktorá nebola hladká, nám lepidlo nevedelo priľnúť, preto sa treba zamerať hlavne na to, aby bolo nanesené najmä po celej ploche tapety..

cucu2
18. nov 2018

skus napisat do tejto skupiny, mozno niekto bude vediet https://www.modrykonik.sk/group/6714/

danielanicka
18. nov 2018

@milionar aha, tak to neviem poradiť

henikav
18. nov 2018

@milionar pozri priamo do inzeratu kde si to kupovala, v tom nasom uplne naspodu je aj navod na lepenie

milionar
autor
18. nov 2018

Tapeta nalepena..uz len dufam, ze do rana nespadne..

henikav
18. nov 2018

Co to akoze predstavuje? To som este nevidela takuto tapetu. Ale drzim Vam palce teda nech drzi

milionar
autor
18. nov 2018

@henikav cely styl je industrialny..viac-menej by sme chceli dosiahnut steampunk..trosku je to neobvyklé..chapem, ze ludi v tomto style je pomenej..

lula313
18. nov 2018

@milionar super a to je len s 3D efektom, či naozaj take 3 rozmerné? Tak budete mat originálnu domacnost

milionar
autor
19. nov 2018

@lula313 len 3D efekt..a trosku to bude ine..to urcite..nie sme velmi na klasiku ;)

dadka_bb
20. nov 2018

fuuuha,.. trochu ma to sokovalo.

uglybetty1234
25. jan 2020

@milionar ahoj. Zaujimave. Vies odfotit izbu aj s tapetou ze ako to mate? Dikicko