Aká tapeta by sa hodila k tejto spálny? 🙂🙂
@simonka9090 ja mam presne tieto farby a za postelou tapetu.. ale len z dovodu biela stena - biela postel.. aby to bolo opticky oddelene 😊
Spalni, nie spalny.
A budete mat nabytok presne takto rozostaveny ako je tu na vystave?
Ja osobne mam rada biele neutralne steny, kedze potom sa farbami doplnkov (periny, zavesy, ozdoby) da kazdy raz vtisnut miestnosti ina atmosfera. A ja som od takychto zmien zavisla.
Ale viem si to predstavit doplnene jednou farebnou tapetou na jednej stene napr. za celom postele. Povedzme na sirku postele+stolikov.
Steny mám biele ..A nepoučujte ma za pravopis ..
@simonka9090 "spalni"
@simonka9090
A chces mat spalnu trvalo ladenu v jednom tone? Alebo budes chciet robievat zmeny?
Kamoska ma napr. roky spalnu vyladenu do svetlofialovej s bielou (vratane obliecok, ine ako v odtienoch fialovej a biele nema). Je fakt, ze to posobi velmi upokojujuco.
Ja zas farby stale menim. Preto mam zakladne veci v neutralnych farbach a doladujem vsetko doplnkami. Raz do severskeho stylu, potom zas romantickeho, vidieckeho, primorskeho,...
Mne jeden styl nevyhovuje, lebo sa mi zunuje, nie je tam priestor pre dalsiu fantaziu a co potom s nim.
A este treba vziat do uvahy, ako velku mas izbu. Farba stien moze opticky cely priestor zmenit. Zvacsit, zmensit, predlzit, skratit, zuzit, rozsirit.
Zda sa to, ale my mame spojenu predsien s halou a obe miestnosti su prepojene podlanou. A naozaj smer parkiet sposobil, ze ich vnimas ako dlhe, ale uzsie miestnosti.
Je to malickost, ale aj takato vec ma vplyv na to, ako sa miestnost javi.
Farba stien ma takyto vplyv tiez.
A nerozculuj sa za gramatiku, proste si iba zapamataj, ako sa to spravne pise. Nebude ti to na skodu. Neber to hned ako vysmech.
@simonka9090 dala by som kamennú... Bud kameň alebo tehlu... Odtiene sú rôzne.. Popozeraj... Vliesová sú kvalitné a ľahko sa lepia aj odstranuju
mne sa pacia take prirodne, ja som pred nedavnom videla taku smotanovu s hnedymi stromami, s konarmi, to pekne vyzeralo, idem to pohladat ci to nenajdem, by som ti poslala 🙂
Viem si nieco taketo predstavit https://www.pinterest.com/pin/136867276145156653/ 🙂
@simonka9090 Mne osobne sa to paci tak ako to je. 🙂 (nemám rada príliš veľa predmetov a vzorov, a tak ci tak tam ešte nejaké drobnosti pribudnú). Ale možno niekoho niečo jemné napadne. 🙂