Ahojte, už nejaký ten piatok šoférujem a tankujem, len neviem čo robím zle. Vždy ked sa snažím tankovať, tak mi to vzďy cvaká a prestane tiecť a ja už mávam nervy na to lebo to musim tankovat 5 hodín. V našej úžasnej autoškole nás samozrejme nič neučili ako si natankovať, ani jazdu na dialnici ani nic len jazdu. Ked to cvaká stále tak musim len jemno držať aby to necvaklo (aj tak to vždy cvakne každú chvíľu) ale je to o hubu, lebo to tečie strašne pomaly. Viete mi poradiť?😫😫😫
Trosku pištoľ povytiahni nedávaj ju nadoraz
Nechodis na stojan pre nakladne auta?
Požiadaj obsluhu, nech Ti natankuje.
@tramtada31 čo je to zavzdušnená nádrž? 😁
@tramtada31 ....ty o čom trepeš?
@autor.....skús pištoľ trošku povytiahnut a stláčať tu packu pomalsie
Vazne by si chcela,aby v autoskole ucili tankovat? Och moj boze. Ak to nevies,popros obsluhu
Na niektorých autách to robí. Otoc pištoľ o cca 45 stupňov. Väčšinou to pomôže.
Treba dať pištoľ úplne nadoraz dovnútra,chyta vam vzduch,cize ked ju tam "strcite", tak skusajte dovtedy až poriadne nesadne dnu na svoje miesto...aj mne to robilo
Auto je moje nemusite tu podaktore byt premúdrelé, slušne som sa pýtala. Skusim teda ako radite niektore. Ďakujem vám
@petulda333 och moj boze? A co taký človek co si spravi autoskolu a nema nikoho kto mu s tym pomoze a nauci? V autoskole pokial viem sa maju ucit aj take veci, nastastie ja som take stastie mala ze mi to niekto prvy krat aspon ukazal…och moj boze
Nesranduj prosim ta 😄😄Strcit pistol do nadrze,neviem co uz na tom treba ucit.a ak tak na benzinke su ludia kt ti natankuju alebo pomozu a ukazu ako nato.
Tankujem uz 2 roky😃😃😃teraz mi to zacalo
Podla mna to cvakne vtedy, ked sa benzin akoby vracia spat do pistole. Ja si davam plnu nadrz, takze pocas tankovania zaistim pistol tou malou packou a ked je plno, tak ona sama sa tymto cvaknutim vypne. A tiez mi to robi, ked mam prud benzinu nasmerovany na stenu nadrze. Takze by som skusila zmenit sklon pistole.
@nairobi práve naopak. Cvaká to keď je pištoľ zastrčená príliš ďaleko v nádrži. @autorka ako ti tu už radili, nevkladaj pištoľ príliš hlboko do nádrže, keď ti to nabudúce cvakne, tak ju povytiahni a skús ju stlačiť znova a tankovať. Ak to nepôjde, skús ísť na Shellku kde ti natankuje zamestnanec a normálne sa ho spýtaj prečo ti to robí a nech ti ukáže ako správne natankovať ak ti to nemá kto.
Povytiahni pistol a znova stlac. Alebo teda na Shell su na to ludia, co ti natankuju, tak sa mu pozri na ruky.
@petulda333 no a? Ja by som bola za, sak to je nevyhnutnost tak raz v tamci rozvazania instruktora by bolo fajn sa oboznamit s pistolou, podla mna vela zien ma z toho “paniku”
@lalilla no podla mna je to smiesne a navyse nerealne
@petulda333 tak to potom nech sa clovek aj sam nauci soferovat😂
Tankovanie a soferovanie je uplne to iste,ze? Ty si dost mimo
@lalilla to nemyslíš vážne že majú ženy paniku z tankovacej pištole 🙈 toto preboha ani nikde nehovor lebo to skôr vypovedá o tebe než o "ženách" 😉 kks to je ako z vtipu "kedysi bolo v návode ako opraviť motor, dnes je tam upozornenie nevypit olej" 😂
autorka súhlasím s názorom aby ti natankoval niekto iný a uvidíš či to aj jemu bude robiť. predsa len ten človek tankoval nejedno auto. ak nie tak to robíš zle, ak áno tak smer servis
@doriiis tak sa mozes vypravat maximálne so svojou materou a nie so mnou
Pumpa ma zamestnancov, každá lepšia aj tankovaca, zavolaj si ich ukážu ti. Mne to zvykne robiť sem tam na doodavke keď dám zle pištoľ, ona vtedy ani nedrží poriadne čiže ju musím držať = skúsim viac vytiahnut🙂 ak ti to ale nejde, netráp sa a zavolaj si niekoho
@petulda333 to absolútne nie je smiešne. Je to vec, ktorú by ludi mali učiť a áno aj v autoškole by ju mali aspoň ukázať. Nechápem prečo sa autorke smeješ, jednoducho nemala nikoho pri kom by sa to učila, tak je neistá a pýta sa. Keby sa v živote ludia viac pýtali, tak by nemuseli často urobiť hlúposť. Nik z nás nie je encyklopédia a každý niečo nevie a ak sa pýta len ukáže, že nemá potrebu sa tváriť ako majster sveta ako väčšina ludi s nízkym sebavedomím.
@777januska777 nehnevaj sa,ale je to smiesne. Na tom nie je ziadna veda. V autoskole nato nie je priestor. A navyse na benzinke mas ludi ktori ti to radi ukazu,staci otvorit usta. A autorka pise,ze sama tankuje 2r a az teraz sa jej to deje
Jazdim cez 15 rokov a samozrejme aj tankujem. Problemom môže byť skutočne vzduch. Hlavne ak tankuješ do prázdnej nádrže, tak spätný vzduch ti vypína pípu. Skús tankovat častejšie a hlavne , ked máš aspoň pol nádrže. Inak moja rada, neviem odkiaľ si, ale ja natankujem bez problémov len na jednej CS Dalioil v DCA, pretože tam maju spätné odsavanie vzduchu, ktorý ide z nádrže.
@zuzanka.zuzu vidim ze nema zmysel sa s tebou bavit, lebo ty mas svoju pravdu. Urcite to vela o cloveku vypovie ked povie ze niekto moze mat “strach” z tankovania, mas uplnu pravdu 🙂
@petulda333 nechapem co je na tom akoze smiesne a ani nerealne.
To moze byt smiesne a trapne aj to ze niekto nevie zacuvat napr alebo dokonca soferovat, lebo to ze ma niekto vodicak zial neznamena ze vie soferovat, vid nase cesty. A na tom predsa nie je tiez ziadna veda a pozri kto jazdi na cestach…
@enka81 tak o neviem, toto sa mi vôbec nezdá... tankujeme väčšinou tak, ze uz ideme na pumpu "na vypary" a nič nám nevypina. Keď mi to robí raz za uhorsky rok nervy lebo cvaka, a nefunguje u mna nic, tak príde môj chlap z auta a pohrka pištoľou, povytiahne tak aby sama držala v nadrzi, zapne poistku a tankuje sa plná nádrž sama. Keby toto zo vzduchom bola pravda tak by nám to len ťažko išlo natankovať;) a kope ľuďom tiež... vacsni dňa by bolo čakanie počuť na pumpach
@lalilla nie je rozdiel skoordinovat oko,ruku,nohu vs vytiahnut pistol a strcit do otvoru nadrze? inak suhlasim ze jazdia ludia ako hovada na nasich cestach.
Chod na lepsiu benzinku a kludne sa opytaj toho pana co zvykne vybehnut za kazdym zakaznikom von. Ja obcas poprosim nech mi pozrie tlak v pneu. Hlavne ked som bola tehotna a asi by ma tam vykotilo ak by som si klakla. Zvyknu byt velmi napomocni.
@lalilla porovnavat soferovanie a tankovanie je fakt blbost. A nie,nie je nato priestor v autoskole. Myslis,ze tankuju kazdu hodinu? Ach boze
Mozno máš zavzdusnenu nádrž. Kto je majiteľom auta? Robi mu to iste?