Ahojte. davnejsie sme boli s kamoskou ktora ma uz skoro 50 na nakupoch a pri prezliekanie v skúšobnej kabínke som si všimla ze nosí tanga. Tak sme hodili reč na túto tému a hovorila ze nenosí skoro nič iné iba tieto nohavičky. Tak som sa nechala ukecat nech si kupim tanga nohavicky len tak na potesenie partnera a navyskusanie lebo ona ich nosi casto a ma ich rada a manzel tiez 🙂.neako sa mi zapacili a zacala som ich nosit castejsie a castejsie az ich nosim skoro kazdy den a mam ich plno hlavne stringy a klasicke tanga. postavu mam primeranu veku ziadna modelka nie som ale ani tlsta.ak sa mozem priznata ako som ich zacala nosit aj partnerovy sa to veľmi paci a ze ho to viac vzrušuje keď ma v nich vidí. chcem sa vas opytat ci aj vy ste ich najprv zavrhovali a teraz si ich obleciete? myslite si ci tento kus oblecenia je este vhodny pre baby ktorym je uz cez 40 alebo iba pre mlade pubertiacky? aky mate na to nazor? 🙂
@44alex toto si myslim, ze nezavisi od veku-ja napr. ich nenosim a nenosila by som ich ani v case, ked som mala 20, proste mi to nevyhovuje. Ak tebe vyhovuju, tak potom ich kludne mozes nosit a nemusis to nikomu vesat na nos.
To nezáleží od veku a hlavne treba z toho zdravotného hľadiska dávať pozor, lebo teda čo som už aj počula že to nie je dvakrát ok a bolo by dobré ich striedať s klasickými nohavičkami.
Ja mám 40+ a asi som vadná, ale fakt ma nikdy nenapadlo, že by som niečo prestala nosiť, pretože už mám 40 alebo že by som to nemala nosiť, lebo podľa niekoho iného to je pre mňa už nevhodné. Tangá si dám výnimočne ale zo zdravotného hľadiska nikdy nie ako celodenné spodné prádlo. A čo sa týka chlapa, môjmu ulahodím nohavičkami typu cheekie a brazilky, takže nemusím riešiť, že mu neurobím radosť tangami.
Mam skoro 52 a tanga nosím, odkedy som ich objavila pred veeela rokmi🙊
Za mňa nie, pre mňa nepohodlné.Klasika, bavlna a je ako v perinke🙂.
Ja nosim tanga od 14tich,nic ine , som na nej zvyknuta a v inych by som sa uz necitila ok. Budem ich nosit aj vo vyssom veku
A ja si myslim, ze je tu dokola par uchylov, ktori nahadzuju tieto fake temy, baby na to skocia, opisuju, ako sa holia, ako sexuju, ake gatky nosia. Moj nazor. A ked je to skutocna tema - pise sa "nejako", nie "neako" a nos, co ti je pohodlne a co chces ty, who gives a f...k?
@44alex ja mam o chvilu 48 rokov a tanga nosim cca od 20tich rokov. Mne vyhovuju, nemam rada obrysy nohaviciek na rifliach a sukniach. Aj ked teraz uz su rozne kvalitne bezsvikove nohavicky, ale som zvyknuta, takze nepotrebujem riesit alternativu. A nikdy som z nich nemala ziadne zdravotne problemy, nikdy som nebola nachylna na mykozy a ine zalezitosti a nosim stale velkost 36, takze nemam potrebu sa preorientovat.
Podľa mňa je to jedno ak sa v nich daná žena cíti komfortne, tak proste prečo nie. Je to vec podľa mňa intímna a individuálna, ktorú by ostatní nejak riešiť nemali
@viestta 😝👍👍
Mam po 40 a nosim casto, su mi pohodne, co som si myslela ze je nemozne😃
Neriesim, ci su vhodne podla nejakeho veku, ale zo zdravotneho hladiska nic moc, riziko infekcii