co znamena ked zena nosi tanga? co to o nej prezradza aky typ zeny je? vdaka za odpovede 🙂
@terezka1947 akoze nic? 😀😀😀 nieco to musi znamenat ci je vyzyvava alebo tak 🙂......... mne osobne sa nepacia tanga na zene ani ma to nejak nevzrusuje skor klasicke nohavicky 🙂
niektore to nosia aby sa citili sexy, niektore su na to len zvyknute - vyhovuje im to, niektorym to proste len lepsie pasuje pod nohavice, aby im zadok nedeformovali švy normaanych nohaviciek, tak si vyber ;)
@tiper24 pozri,je nedela....pozvi zenu,priatelku na nejaky obed....uzijte si volny den
pripadne,chod na nejake rande....take temy a im podobne su ti zbytocne-ries realny zivot
@shia vies,nemyslim si,ze mu slo o vysvetlenie...
@terezka1947 no ved prave ze to s realitou suvisi 🙂
@tiper24 aaaale,kde=cas minaj na realnu zenu,nie na virtualnu komunikaciu
@terezka1947 ak by mi neslo o vysvetlenie tak sa nepytam 🙂 ide o to ze sa mi zapacila zena ale je vydata, tak rozmyslam ci sa o nieco pokusit alebo nie, manzelstvo jej zas nechcem rozbit ak jej to manzelstvo funguje 🙂
@tiper24 aaaale,no....za zaklade jej gatiek to zistis?noooo...
@terezka1947 som sa zasmial 😀😀😀
mozno ich nosi od strednej a iny typ nohaviciek jej uz vyslovene vadi, kedze je na nich roky rokuce zvyknuta 😀 nemysli si, ze ked je vydata dava tym "tajne" signaly ostatnym muzom, ze aj vam som otvorena 😂 myslim, ze ked nechces rozbijat manzelstvo, tak ho nerozbijaj - traja na lasku je privela ludi - a stastni nebude ani jeden. urcite ta tvoja prava ta niekde caka, a mozno ju mas pod nosom, len ju nevidis, kedze si zamerany na nespravnu
@tiper24 ty mas ale otazky, tanga maju jedinu vyhodu, ze ked ich ma zena na sebe, tak na nej pekne sedia nohavice, nikde nie je vidiet ziadne obrisy gatiek. toto je jednia vec, co do praktickosti. podla inac totalne nepohodlne a dokonca aj nezdrave. a pokial zena nie je nejaka vychrtlinka, tak aj nepekne.
😀😀😀
what the fuck
a vam to nevadi
A nosite to vobec ale len hovorite ze myslite ako to je
@tiper24 nic