Tampóny pre dcéru

4. júl 2022

Ahojte baby. Mám dcéru, má 15...
Proste už skoro dospelá, stále ju mám za moje malé bábätko.
Nastal ten problém, že teraz sú aj horúčavy a tak... A chceli sme ísť aj na kúpalisko, lenže má MS. No poprosila má či môže tampóny. Ja tampóny nepoužívam, je mi to nepríjemné. Ale predsa čo je mne nepríjemné nemusí byť aj jej...
Súhlasila som že jej skočím kúpiť, len sama neviem, že aké. Či niečo originál na kúpanie, alebo stačia klasické OB.
Ďakujem za každú radu🤗

simsalabim
4. júl 2022

Tampax s aplikatorom. Podla mna sa lahsie zavedu.

ildiko36
4. júl 2022

My s dcerou použivame ob tampon ale su aj do vody, to som počula ked som bola tehotna.

seahorse27
4. júl 2022

13-rocna dcera pouziva Ob normal - na kupanie aj na bezne nosenie a pohoda…

mamamasama
4. júl 2022

Takisto používam OB normal, od prvej menštruácie. Aj na kúpanie. Dcéra je super, ze sa s tebou o tom baví. A ty asi tiez. U nas bola menštruácia tabu.

sissy27
4. júl 2022

Na začiatok sú lepšie tampax s aplikátorom. Veľkosť podľa intenzity krvácania, ale keďže po vyjdení z bazéna je dobré tampón vždy vymeniť, tak budú ok aj menšie

paulinkaa2
4. júl 2022

Keď ich chce preco nie. Najprv nech vyskúša OB mini a potom OB normal. Podla sily menzesu
Ja mam radšej Pro comfort ako tie Original

autor
4. júl 2022

Ďakujem krásne. Skočím kúpiť OB.
A ešte taká otázka.
Nenavsiakne tampón vodu z bazéna? Či to je blbosť 😂
Ja keď mám ms tak sa nekupem... Tak neviem😂

ildiko36
4. júl 2022

Kus nasiakne ale hned ako vyjdem z vody to vyhodím pojdem sa osprchovať a tak dam novy

nikpa
4. júl 2022

Kúp jej hlavne tie OB silk touch. Tie sú obalené akoby trošku šmykľavou vrstvou, vďaka tomu sa ľahšie zavádzajú a ľahšie vyberajú. Je to oveľa ,,príjemnejšie,, ako tie obyčajné

dadis
4. júl 2022

Urcite kup radsej ten tampax s aplikatorom, najmensiu velkost a najlepsie vymenit vzdy po vyjdeni z bazenu za suchy, lebo nasiakne vzdy vodou. Ja ked som zacinala s tamponami, nevedela som si zaviest tampon bez aplikatora. Potom neskor mozes skusit tie ob silk...

luliu
4. júl 2022

Oveľa lepšie ako ob sú tampax s aplikatorom, zvláda ich dcéra od 12r. Nemusí si to aplikovať sama rukou, aplikator je oveľa viac hygienicky

matabb73
4. júl 2022

Moja dcéra má 14 a kupujem jej OB mini.

marcellka32
4. júl 2022

Ja som mala rada tieto a už ich neviem nikde zohnať, ak ste ich niekde videli ozvite sa pls

tomcimka
4. júl 2022

🙈ja len dám takú radu: treba dávať pozor aj na šnúrku,aby nevytrčala z plaviek. Predsa je to pre ňu prvý krát, bude mať stresy, tak nech jej šnúrka neurobí hanbu😉

veronika297
4. júl 2022

@marcellka32 zmenili balenie,aspoň ja keď som ich naposledy kupoval v DM už mali iný obal 🙂
Tiež som hľadala tieto .

lara8888
4. júl 2022

Určite Tampax s aplikátorom, ja osobne som sa ako 99% žien mordovala poprvé s tampónom bez aplikátoru a to bolo neskutočné, nešlo to nijak...Tampax s aplikátorom za mňa naj, čo sa tyka jednoduchej aplikácie ale za mňa aj hygieny pri používaní na verejných wc...majú rôzne veľkosti

lucia248
4. júl 2022

Jednoznačne OB normal alebo mini PRO COMFORT zavádzajú sa oveľa ľahšie než obyčajné, nieje ich ani zďaleka tak cítiť.

izabela181
4. júl 2022

Ja som od prvej menštruácie používala OB, najprv som skúsila mini a potom aj normal…Tampax s aplikátorom som si nikdy nevedela poriadne dať a prišli mi tie tampóny aj dosť nekvalitne 🙈 neviem mne to nikdy neprišlo nechutne dať si prstom tampón dnu 😆 Ved je to moje telo a ruky si umyjem, aspoň som mala istotu že som ho dala dnu správne