Talentové skúšky na výšku - štúdium logopédia

ingridd
7. máj 2016

Ahoj všetkým, dcéra ide na budúci týždeň na talentové skúšky na PedF UK, odbor logopédia. Ak tu je niekto, kto tam študuje alebo študoval, prezradte prosím, ako talentovky prebiehajú. Na stránke školy sú ozaj len všeobecné, málo hovoriace informácie. Vopred Ďakujem 🙂 !

lala44
7. máj 2016

@ingridd Už si to celkom presne nepamätám, ale budú jej dávať rôzne otázky, či má všeobecný rozhľad, mne sa ušla otázka o politickej sfére na SR 🙂 Ďalej jej dajú čítať nejaký text, kde si odsledujú, či všetko vyslovuje správne, atď 🙂 hlavné je, aby nestresovala a normálne komunikovala 🙂

ingridd
autor
7. máj 2016

@lala44 DAKUJEM!

lala44
7. máj 2016

@ingridd viem, že existuje aj nejaká stránka pre študentov logopédie a budúcich logopédov, ale nepamätám si, ako sa volá... skúsim to pohľadať a ak by som to našla, tak sem dám link 🙂

lala44
7. máj 2016
ingridd
autor
7. máj 2016

@lala44 vdaka ešte raz, také niečo sme hladali . A ty už máš ukončené štúdium?

lala44
7. máj 2016

@ingridd nie je za čo 🙂 zobrali ma, ale nakoniec som išla na medicínu 🙂

ingridd
autor
7. máj 2016

@lala44 ajejéj, ťažké rozhodovanie to muselo byť 🙂 vdaka za tu stranku ešte raz, pomohla 😉

ivka_666
4. jan 2017

@ingridd ahoj prosim ta bola dcerka na tych prijmackach? Ak ano ako to prebiehalo? Dakujem 😉

ingridd
autor
4. jan 2017

@ivka_666 Ahoj, bola. Citala text so zameranim na R, mala vysvetlit nejake prislovie, pytali sa na knizky, ktore precitala a uviedla v suvislosti s logopediou,mala Jazykolamy na r,s. Zuby cerila, jazyk plazila, jazykom sa dotknut podnebia mala. Na prijimackach potom mali test zo steedoskolskeho uciva a vseobecneho prehladu. No a tč uz študuje, ale psychologiu 😊

ivka_666
5. jan 2017

@ingridd dakujem za info, sestra by chcela ist skusit. Aj ju zobrali vtedy? Sestra ma tiez vyhliadnute bud logopediu alebo psychologiu 🙂

ingridd
autor
6. jan 2017

@ivka_666 Bola prva pod ciarou, aj odvolanie sme mali napisane, no nepodali sme ho, lebo nakoniec vyhrala psychologia a zatial je velmi spokojna

liaaa
6. mar 2017

Ahojte, zaujímam sa o logopédiu ale tá stránka sipocka.wix.com mi nejde. Teda nechce ma do nej pustiť bez hesla :/ neviete mi poradiť?

ingridd
autor
6. mar 2017

@liaaa fiha, neviem, googlila som a naslo mi diskusiu, v ktorej je okno, cez ktore by mozno slo zaregistrovat sa, neskusala som http://www.diskusneforum.sk/tema/studium-logopedie

ingridd
autor
6. mar 2017

A mozno sa mylim, a je to len prihlaska do DF , nvm, pred rokom sa tam dalo ist

ingridd
autor
6. mar 2017
liaaa
6. mar 2017

@ingridd nejde mi to ani tak, ale vďaka

esmera50
12. apr 2021

@ivka_666 aj ja mam vyhliadnute tieto dva odbory :D

aniee_aniee
5. jan 2022

Zdravím ,, @esmera50 len by ma zaujímalo ako to prebiehalo ak si (ste) boli na tých talentových 🙂) plus mala si online alebo ?, som v pomykove lebo aj tá korona tak sa bojím či to bude prezenčne alebo online🙂 ,,

esmera50
6. jan 2022

@aniee_aniee nebola som ja ešte nikde :D

aniee_aniee
6. jan 2022

@esmera50 ahaa, 😀takže tento rok ideš na príjimačky či nie ?

esmera50
7. jan 2022