Tak toto ma potešilo

sissmiss
18. dec 2013

Zakladám túto tému na písanie pozitívnych zážitkov, dojmov, príbehov...
Potešilo ma dnes že mi prišiel balíček s darčekmi pre decká k Vianociam a tým pádom stíham 🙂

freyjanr
18. dec 2013

@sissmiss toto je najlepsia tema aka tu bola kedy zalozena a to ma potesilo 🙂

rebroza
18. dec 2013

@sissmiss super tema.
Ja som dnes bola s detmi na chate v Malej Fatre, vyska cca 950 m n.m.. Takze sme po dlhsom case videli krasne slniecko a este sa aj vysantili v snehu. Prava zimna atmosfera 🙂

macamac
18. dec 2013

mňa dnes potešilo vianočné predstavenie mojej škôlkarky 🙂
pekný zážitok 🙂 🙂

veronika89
18. dec 2013

jeej to je tema akurat dnes pre mna, najskor som sa dozvedela od veterinara ze moja sucka ktora caka steniatka a dnes ma uz 70 den co je az az, je v poriadku aj jej steniatka, potom prisiel balicek pre mojho syna pod stromcek, tak mi volala moja mamka ze uz nasla stojan pod stromcek po dvoch dnoch hladania ktory som zapotrosila pri stahovani, a pred pol hodinou vyslo stvrte steniatko... to bol skvely den ;)

zutera
19. dec 2013

Mě dneska potěšilo, že dcerce vyloučili svalovou distrofii na kterou jsme měli podezření. 🙂

hrjanka
19. dec 2013

mňa dnes potešila lekárnička v lekárni, kde si chodím vyberať múku a podobné veci (som celiatička), ktorá mi sama od seba ponúkla zadarmo vianočné bezlepkové oblátky, ktoré robil jej manžel...stala sa tak mojím vianočným anjelom 😉

angua27
19. dec 2013

Mňa dnes potešilo nové okno v synovej izbe a hlavne chlapi, ktorý ho osádzajú. Pekne po sebe bordel zo starého okna upratali, mne ostalo už len trochu prachu a umyť nové okno. 🙂

soniatko
19. dec 2013

mna dnes potesilo, ze je este iba cerstvo poobede a ja uz som stihla spravit vsetko, co som si naplanovala, takze do vecera mam veget... 😀 😀 😀

soniatko
19. dec 2013

@sissmiss inak Sisa, tlieskam ti, konecne nejaka super pozitivna tema 😉

sissmiss
autor
19. dec 2013

@soniatko 🙂 dufam ze sa ujme 🙂 zapajam sa casto do hadok a to naozaj nema vyznam.

dnes ma potesilo ze som hladko stihla vytvarnu s malym a v medzicase si dala kavu s manzelom, nestava sa to casto tak je mi to este vzacnejsie

digysa
19. dec 2013

Minuly tyzden som prvy krat isla do nasich potravin od operacie kolena. Nebola som tam asi 3 tyzdne.
-Hned pri vchode ma zastavil panko, co sa stara o kosiky a pytal sa ma, ako sa mi dari.....
-Prisla som k ochutnavke jedal a pani hned na mna: No, ze sa ukazes, ako sa dari s nohou?........
-Po nej som sa presunula , kde su salamy/sunky/syry....pani za pultom na mna hned s usmevom zvolala- Merry Christmas, ako dopadla operacia? Dame detom nieco na ochutnanie? Dnes mame novy syr, aha dajte si..........

-Premiestnili sme sa k pekarskym vyrobkom, kde na mna zvolala pekarka- aha, uz bez barli, no akurat to stihnes do Vianoc
- Dalsia zastavka, ochutnavka ovocia- (tutu jedinu pani poznam po mene): " Zdravim Penny, ako sa mas?", Penny: no lepsie ako ty, este stale krivas? Ale uz lepsie chodis....zelam skore uzdravenie. Tu mas daj detom madarinku
- Ideme platit- pani za kasou mi vravi: Ty sem chodis stale s detmi, ja ta poznam, uz si tu dlho nebola. A co sa ti stalo s nohou? ....odpovedam jej...o chvilu mi vravi, Zelam ti Merry Christmas a skore uzdravenie.

Ja som ani netusila, ze si ma ti pracovnici takto vsetci pamataju: Ale vsetky tie mile a vludne slova ma dojali....(a mozno nas poznaju preto, lebo moje decka sa v tom obchodaku uz asi 4 krat stratili a vzdy mi ich niekto priniesol po 5-tich minutach 😅 😅 😅 )

victory1
19. dec 2013

@sissmiss No a mna dnes tesi, ze sa konecne pred 18.00 dostanem domov z prace... 😉

victory1
20. dec 2013

Tak a tesim sa aj spätne 😀 ...Tento rok vo februari som sa naucila lyzovat..no, naucila..vlastne len dokazem zpluhovat mierny kopec tak, aby som sa nerozplestila. 😝 A v nedelu sme boli na prvej tohorocnej lyzovacke. A fakt som mala stres, ked sme sa sedackou vytrepali do Lomnice na Start, ci som uplne vsetko nezabudla a rovno si na vrchu nevypnem lyze a nepojdem s nimi na pleciach dolu kopcom..ono je to 2 km, takze aj dost... 😠
Ale drahy do mna vlial dve finske vodky a parada....vodka zaktivizovala vo mne vsetky spomienky 😀 a kopec som zlyzovala trikrat uplne v pohode... 😀

soniatko
20. dec 2013

mna dnes potesilo, ze sa moja dcera po 10. dnoch konecne poriadne vykakala... 😀 😀 😀 😀 😀

sissmiss
autor
20. dec 2013

Dnes ma potesil mily pristup na oddeleni dokladov na policii 🙂 prijemny pokec so znamou na obede a prijemny pokec u rodicov 😵 😵 😵

sissmiss
autor
22. dec 2013

dnes ma potesilo ze cizmy ktore chodim obdivovat uz dva mesiace zlacneli o polovicu 😵 tak som si ich nadsene kupila 🙂

angua27
23. dec 2013

dnes ma potešili prázdne cesty ráno do práce. miesto obvyklej hodiny a pol som išla iba 35 minút. a to znamená, že domov môžem ísť o hoďku skorej. a moc sa teším na oddych cez sviatky a na chvíle s rodinou a priateľmi. 😀

caoli
23. dec 2013

... že nám v júni do rodiny pribudne ďalší malý, sladký, voňavý uzlíček a bude to dievčatko 🙂
… že moja dcérka, hoci býva s priateľom, celý celučičiý Štedrý deň bude pri nás a na prvý sviatok bude u nás aj jej priateľ
… že sme spolu s mojou sestrou opäť zvládli 2-dňový pečiaci maratón a stvorili pre naše rodinky fantastické koláčiky, bolo to tentokrát už po 14ty raz, taká naša tradícia. zakaždým sme z toho totálne zničené, ale šťastné.
… že moja dcérka v poslednej minúte stihla v tržnici kúpiť výbornú sudovú kapustu a mne tak pre dnešok ušetrila hodinku na iné veci
… a spústa ďalších maličkostí, ktoré sa vyskytnú každý každučký deň, len si ich obyčajne v zhone bežných starostí ani nevšimneme. a je to škoda

k_a_j_k_a
23. dec 2013

Tak ja som dnes konecne po 1,5roku bola s detmi doma bez toho, aby bol niekto chori a niekam sa ponahlali. Spravili sme si obed a presli sme sa, nic som neupratovala, proste lazo-plazo ako za starych cias na MD. A velmi sa tesim na nasledujúce dva tyzdne, lebo sme cela rodina doma a nejdeme do prace- a to nie sme ucitelia 🙂 hrozne moc sa tesim na tieto vianoce 🙂

sissmiss
autor
31. dec 2013

velmi ma potesilo vcerajsie neplanovane posedenie u kamosov 😵 Nevideli sme sa dva ci tri roky a to stretko bolo velmi prijemne, mile, nechcelo sa mi od nich odist, sedeli sme spolu par hodin 😵 strasne dobre mi to padlo

labroska
2. jan 2014

Sissmiss , neviem ci sa este pamatas na Labrosku ?? ale prejem Ti vsetko dobre do noveho roka. A mna potesilo, ze som ten uplynuly rok prezila, bol taky. Ako zijes ??
A potesilo ma , ze dnes krasne svieti slniecko.

sissmiss
autor
10. jan 2014

@labroska jeeej 🙂 jasne ze sa pamatam 🙂 pisem ti ip 😉

sissmiss
autor
10. jan 2014

potesilo ma niekolko stretnuti behom par dni s priatelmi ktorych vidam velmi malo a to uvedomenie si ze je uzasne mat rada niekoho s kym si rozumiem a tesit sa a vychutnavat si stretnutie 😵

soniatko
11. jan 2014

Mna dnes potesilo posedenie s kamaratmi a ze som aspon na malu chvilu nemusela davat pozor na malu, lebo sa jej vsetci venovali... 🙂

sissmiss
autor
18. jan 2014

Potesil ma balicek na poste vcera, vysledok trojmesacnej snahy konecne dorazil

mmmonika
4. nov 2015

Pracovná porada bola o hodinu kratšia ako som predpokladala. Stihla som kávičku s kolegyňou. 😉 Aký je hneď deň krajší! 😀

extrate
4. nov 2015

dnes ma potešilo že sme dorazili do Poznani o 11.54 a stihli sme kozy o dvanástej 🙂 😀