Tak to bolo iné fiasko - očkovacia lotéria

15. aug 2021

Cela ockovacia loteria. Normalne som nasrata aj za Zuzku.

martinkatinka
15. aug 2021

A preco anonymne? Ved vyjadri svoj nazor pod nickom 😁😆

iwesska
15. aug 2021

Ja sa divim kazdemu,kto to vydrzal pozerat😂Videla som par minut a musela som tu umelo vytvorenu "zabavnu show" prepnut🙈

autor
15. aug 2021

@martinkatinka sa hanbim 😄 ze som to vobec pozerala 😂
@iwesska a to keby si videla ten koniec, by si sa isto nasrala jak ja 😄 inak to bolo jak trapne silvestrovske programy 😄

iwesska
15. aug 2021

Vies co,nemohla som to pozerat,lebo mi je smutno uz len z toho,ake mame na💩 zdravotnictvo,ako sa ludia vcas nedostanu k dolezitym vysetreniam,lebo nie su pristroje,nie su lekari... a tu sa idu ludom doslova vysmievat,ako sa "oplati byt zdravy"🤦🏻‍♀️

ninusa221
15. aug 2021

To je daka relácia?🤣

kkovacovak
15. aug 2021

@iwesska bola si niekedy v zahraničí? My naozaj nemáme také na💩 zdravotníctvo ako si mnohí myslíte. Bola by si veľmi prekvapená ako to funguje v iných krajinách.

A k tej relácii sa ani nevyjadrujem. Prepla som to z čírej zvedavosti a rovno som to prepla radšej inde🤦‍♀️

skolara
16. aug 2021

Heslo : sloboda, kristova noha im už ozaj hrabe :D prepla som omylom - už sa to nestane :D

engel76
16. aug 2021

Som nepozerala. Nazory redaktorov na webe uplne postacili. A najväcsie hovädo, v ktoreho gebuli tato blbost skrsla, dalo status, kde mu pekne ludia nandali.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
16. aug 2021

@kkovacovak Nebola som v zahranici,ale bola som niekolkokrat hospitalizovana v slovenskej nemocnici. Nie,plesnive steny a kupelne nemaju byt standard, ani spinave postelne pradlo od roznych telesnych vyluckov🤮,nefunkcne okna, ta najlacnejsia mozna a energeticky chutobna strava atd.. Uz len keby sa do tohto dali peniaze,aby sa tam clovek necitil ako v koluznej vazbe. A je ozaj velmi velmi smutne,ak sa da niekto zaockovat nie z dovodu ochrany zdravia,ale len s vidinou zarobku. A takychto ludi tu ideme este odmenovat aky slachetny cin urobili ?? Ovela vacsi hrdinovia su ti,co chodia darovat krv, nebodaj kostnu dren,ci daruju organ. A ti ake tisice za to dostavaju??? A tych co chodia pravidelne na vsetky preventivky budu kedy zrebovat? Bohapuste vyhadzovanie penazi toto..nic viac.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nini1978
16. aug 2021

@iwesska darcovia krvi sa volajú darcovia,lebo je to šľachetné gesto a robia to len preto,aby ich krv mohla pomôcť niekomu inému.si nevedela? To o čom ty píšeš?
Ja také ani čítať nemôžem.uz je na mňa veľa,keď to niekto robí a pritom sa odfotí,aby to dal na soc.siete.
Ale každý sme iný.

unicornlady
16. aug 2021

Ja som to na chvíľu prepla, ale skôr mi bolo z toho smutno. Kam sme sa to vlastne dostali a že ešte verejnoprávna televízia urobila zo zdravia ľudí súťaž.

iwesska
16. aug 2021

@nini1978 Aspon,ze si to pochopila😁 Ano presne o tom hovorim,darcovia to robia preto,ze maju z toho dobry pocit,ze urobili nieco pre druhych. Preto za to neocakavaju fin.odmenu. Presne taky isty pocit maju mat vsetci ockovani - ze urobili nieco pre seba a pre inych. Grcam zo vsetkych,ktori to ale urobili len pre peniaze🤮 Tym nehovorim,ze su taki vsetci,co sa zapojili do loterie,bozechran. Ale povedzme si uprimne,ze ich nie je malo. A preto nevidim najmensi dovod im prispevat financne zo statnych penazi.

nini1978
16. aug 2021

@iwesska to nie je rozhodnutie ockovanych alebo neočkovaných
Napíš sťažnosť vláde. Nechápem ako sa môže niekto rozrusovat nad takými vecami.politici robili robia a budú robiť to,čo sa im zachce e tvoje peniaze z daní budú používať tam ,kde sa im zachce.
Tak to je,s tým nič nenarobis ani ty,ani ja.
O tom bola moja poznámka

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
16. aug 2021

@nini1978 Nie,tvoja poznamka bola o tom,ci som nevedela,ze darcovia daruju krv zadarmo. Vedela a nikto preto ziadnu loteriu nerobil. Moja poznamka nebola o tom,ako ja mozem sucasnu situaciu zmenit,ale som si len povzdychla,kde by sa tie peniaze zisli viac. Nebudem pisat vlade,ale 2x si rozmyslim,komu dam v dalsich volbach hlas,aby aj moje peniaze boli pouzite tam,kde treba.

chrumka120
16. aug 2021

Mne je trápne z tej lotérie a to som ju ani nepozerala, je to ponižovanie ľudí

aduskalac
16. aug 2021

Ked uz chceli loteriu mohli dat radsej viac vyhercov po 1000-5000e ktore dostanu automaticky na ucet,potesilo by sa viac ludi, nie blbe vyvolavanie a heslo,taky nepocujuci ako moj manzel telefonovat nemoze,tak isto nevidiaci moze zdvihnut ale heslo nevidi ,pracujuci ludia ktory nemozu v praci zdvihnut,velmi zle vymyslene,a teraz nebodaj ako ta Zuzka mohla vyhrat tak sa mozu kvoli tomu aj pohadat s muzom doma ,mame znamu ktorej muz dal raz tiket aby podala na poste ona na to zabudla a prave vtedy bolo 5 cisiel presne ako chcel podat,on sa s nou normalne zato rozviedol chore

nini1978
16. aug 2021

@iwesska práve kvôli tomu som to napísala,lebo to nemá zmysel,čo si napísala.
Ako sa tu zvykne napísať -hrusky a jablká miešas
Pri lotérii pre ockovanych spomenúť darcov krvi a orgánov je nezmysel totálny

nini1978
16. aug 2021

@iwesska a rozmysliet si môžeš čokoľvek,nastúpi nová vláda a ty budeš ďalšie príspevky písať o tom,kde mali pouzit tvoje peniaze z daní. Tak len vzdychať,keď myslíš,že ti to pomôže

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
17. aug 2021

@viktorka48 mozno je Matovič aj na MK 🤣

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cucoriedkacucoriedka
16. nov 2021

@nini1978 ja som sa pri darovani odfotila;) pre syna...akurat mu vravim ze na jeho narodky som.darovala a aj teraz na meniny...11.11....ale ano.na siete to nedavam...a uz som.to tymto odberom.aj na janskeho plaketu dotiahla;) mam z toho krasny pocit;)

nini1978
16. nov 2021

@cucoriedkacucoriedka krása!
Super človek s veľkým srdcom

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cucoriedkacucoriedka
17. nov 2021

@nini1978 jeeej zlata.dakujem ti;)