Dievčatá, všade sa píše, že priania a želania sa majú udržať v tichosti, inak sa nesplnia. A kedže sa mi doteraz nič z tých mojich veľkých snov nesplnilo, rozhodla som sa pre pravý opak. Vykričať to všetkým na plné ústa. Celému vesmíru...Preto zakladám túto "komnatu", kde si možete napísať vaše priania či želania a verte či nie, určite sa splnia 🙂 Lebo čím viac ich tu bude, tým budú mať vačšiu silu 😉
Preto si želám, Héj Ty tam hore v ŕiši hviezd, z úprimného srdiečka, aby sa mi splnil sen počať druhé bábenko najneskor do pol roka. A basta 🙂 Krásny deň všetkým.
Najväcsie prianie - nech vsetko ostane tak ako to je ;) Nechcem nic nic nic zmenit, som uplne spokojna az sa niekedy bojim, ze nam to niekto zoberie. Milujem manzela, milujem deti a aj to, ako zijeme.
@andrea_lizzy Tak sa k tebe pridavam, aj ja si zo srdca prajem pocat druhe babatko 😵 😵 Ale hlavne si prajem zdravie a lasku pre nasu rodinku, nech nas tam hore niekto chrani 😵 😵 😵
Moje momentalne najvacsie prianie je, aby sme boli uz pri mm a aby sa bublinka z bruska narodila zdrava 😵