Ahojte. Poznáte niektorá dobrú kaderníčku a kozmetičku na Ťahanovciach v KE? Blízko nás na Helsinskej sú dve kaderníctva - Danka a Katka, poznáte niekto? Vďaka za odpovede.
Myslíš na Helsinskej? Aj ja som už bola u nej, mám to blízko aj dcérku som tam dala strihať. :D Ale ďakujem pekne.
Ja chodim do salonu BELLS na Bukurestsku 7 {vedla Belehradskej ZS} ..tam mam vsetko pod jednou strechou a som veeeeelmi spokojna. Mam tam svoju kozmeticku ktora urobi naozaj vsetko precizne a dokonale a citim sa tam perfektne...a velmi pekne a dobre tam aj strihaju. Na melir odporucam kadernicku Patku, mam ho krasny, prirodzeny...sa tessssssiiiiiiiiimmmm a vedia urobit aj novy styl ombre...Kocky chodte tammmmm
@kmkke Ahoj a ta kadernicka vie robit aj pekne kratke ucesy? Lebo v KE je to problem!!
@diablikovci Netuším, ja mám dlhé vlasy, takže skúsenosť nemám 🙂
@kmkke Hm skoda 😒 . Ale dakujem.
Dobry den pozna prosim niekto fakt dobru a skusenu kadernicku na tahanovciach prosim?dakujem
@diablikovci to mas pravdu, ja uz roky hladam niekoho, kto by ma dobre ostrihal, presla som uz asi 4na thc a hrozne nasla som v saci, ale to som bola len u kamosky, ale asi pojdem zase ku nej, len ze je to od ruky
niekto nieco nove, ja mam jemne vlasky a ziadna ma nevie ostrihat na boba
Darinka je najlepšia barberka široko daleko odporucam chodim tam davať strihať psov každý týždeň
@marcela.m ja chodievam obcas dole na Americku triedu, neviem teraz ako sa to presne vola, ale je to hned vedla banky 🙂