Ahojte.Máte niekto skúsenosti s tabletkami na zväčšenie poprsia?Odkojila som 3 deti a je to vidieť😂Na nete som čo to počítala,ale je toho veľa.Napr. produkt Super prsia+štíhla línia.Viem,že nenarastú o 3 čísla,ale aspoň trochen,aby sa vyplnili😉😁😁😁😀
Tabletky na rast poprsia su take účinne, ako tabletky na chudnutie.
Cize vymysel
Fakt sa mi nepáči, že tabletky všetci tu odsudzuju už len kvôli reklame. Je to to isté ako keď si kupuješ niečo na podporu dojčenia alebo vitamíny alebo čaj, nikto už neverí v silu bylín?
Ja beriem antikoncepciu a pri tej sa mi zväčšili 😁
Evra. Sú to náplaste,
@fergie23 Ktoré si si nakoniec kúpila? Ja som kojila 4 roky v kuse a mám krásne nulky 😂
@lusy22222
@cokololadka Ja som,ako spokojná s veľkosťou,ale po troch deťoch,ktoré som dokopy kojila 45 mesiacov moje prsia ovisli atď.kto kojil tak to pozná.Neviem prečo niektoré ženy sa doslova vysmievajú tabletám na zväčšenie ,keď ich ani nevyskúšali.Asi nemajú predstavu o sile bylín.Ked som kojila brala som aj na tvorbu mlieka homeopatiká a áno pomohli mi dosť.Tablety som si objednala z netu sú to Breast Extra+ dve balenia 60ks vychádza cca na dva týždne.Nečakala som žiadne zázraky,že ich budem mať ako Pamela😂to nie.Mozem potvrdiť za seba za dva týždne používania +4cm ,je to viditeľné😁
cawte baby mam na predaj cca 86 tabliet, otvorila som nove balenie 90cps Breast extra plus, a tak trosku som otehotnela :D cize tablety uz do firmy nevratim, a aj by som si ten vyživ.doplnok nechala, lebo učinky su podla mna naozaj super ale exp.doba je do roku 2020 a to ich este nebudem moct uzivat...cena dohodou
@fergie23, nie, skúsenosti nemám, ale mám zdravý rozum, a ten mi hovorí, že sa Ti zo žiadnych tabletiek prsia nevyplnia.