Tabletka po, je možnosť že som tehotná?

anna883
28. apr 2019

Ahojte baby. Spala som s chalanom bez ochrany tento týždeň v pondelok. Urobil sa vedla. Hneď v utorok som si dala tabletky po a tento týždeň som mala mať menštruáciu. Lenže menštruácia mi mešká nemám žiadne bolesti podbruška. Alebo nejaké príznaky vôbec sa necítim že by som mala menštruáciu dostať. Aka je možnosť že som tehotná ako sa mám ukľudniť ? Ďakujem za každú radu.

masenkamedvedova
28. apr 2019

Žiadna

ciernysokol
28. apr 2019

Tehotna nie si,tabletka je plna hormonov,rozhadzala ti cyklus.

prevenar
28. apr 2019

ukludnit sa mozes tak, ze si spravit tehu test 🙂

lacibo
28. apr 2019

@anna883 tabletka po je krajné riešenie, je to svinstvo plné hormónov, ktoré ti rozhasí normálny cyklus.. radšej ochranu skús nabudúce..😉podľa mňa nie si určite tehotná..🙂

hujsova
28. apr 2019

Ja si myslím, že nie si tehotná. Tabletka po je riešenie ale môžeš rátať stým že ti rozhadze cyklus a bude chvíľu trvať kým sa ti to ustáli. Myslím, že nemusíš mať obavy 🙂

jana005
28. apr 2019

@anna883 prečo si nedáte kondom? To je tak strašné?
Radšej budeš brať také svinstvo? Ak za to tomu tvojmu nestojíš,aby ho používal,tak s ním prestaň sexovat,keď sa bojíš tehotenstva

nika3136
28. apr 2019

Ahoj.
Vidím, že modrý koník je plný farmaceutov. Tabletka po ti môže, ale nemusí rozhodiť cyklus. Rozhodne je to lepšie riešenie ako o dva týždne zakladať diskusiu o tehotenstve a UPT.
Urob si tehotenský test, ukáže ti výsledok v deň, kedy máš dostať menštruáciu, čím dlhšie mešká, tým dôveryhodnejší výsledok. Odporúčam napríklad od firmy GS robený na prvý ranný moč kvôli najvyššej hladine hcg.

catnip
29. apr 2019

@anna883 Ta nepravidelnosť menštruácie je spôsobená tou tabletkou. Moc ti to rozhádže organizmus. Ale ak chceš byť na istom, počkaj ešte chvílku a potom si urob test 😉