Ahojte, mám tablet ktorý bude mať len teraz v júli 2 roky, všetko bolo v poriadku nabíjal sa vždy rýchlo a pravidelne ale dnes je úplne vybitý a nechce sa vôbec nabiť, stalo sa to už niekomu? Myslíte že je len preťažený a že sa bude opäť nabíjať normálne?
Skus aj opatrne vycistit otvor pre zapojenie kabla na nabijanie. Prach a zanesene kontakty tiez mozu byt problem.
Konektor na nabíjačku alebo nabíjačka... to čo už bolo povedané
Ďakujem za rady, trochu sa to nabíja ale nejde to viac ako na 3% ale teraz tablet vypisuje že mám skontrolovať adaptér tak asi je chyba v nabíjačke
Môže to byť nabíjačka. Ale mne toto napr robí aj mobil keď sa veľmi vybije, musím ho nechať na pokoji na nabijacke a on sa rozchodi pomaly. Ale zase mame aj dosť nabijacok ktoré prostr prestali fungovať, alebo.robi.problem kábel v kombinácii s adaptérom.. proste aj keď rovnaké koncovky, na môj mobil nefunguje, na chlapov áno atď.
Nabijacka alebo koncovka
Ďakujem všetkým za rady ,tablet sa nakoniec umúdril a už sa nabíja tak ako predtým
vyskusat inu nabijacku .. ak to nou nebude vymenit konektor na nabijani.. tablet sa nepretazi a neprestane tak nabijat-nieco odislo...