Tablet na písanie poznámok

mancicimancici
11. júl 2024

Pekný deň. Chcem sa spýtať ako študentka, či máte niekto skúsenosť s nejakým tabletom na písanie poznámok, čiže tablet s perom. Chcem to mať úhľadné, na jednom mieste a na VŠ by sa mi to zišlo. Len neviem ako to funguje, a či ten písaný text sa dá neskôr konvertovať do nejakého úhľadného písma. Máte skúsenosť ? Ďakujem

tundra
12. júl 2024

@mancicimancici syn pouziva toto a je uplne,max.spokojny.
https://remarkable.com/

kacena4
12. júl 2024

ak oises uhladne pus na papier ak to chces mat elektronicky nascenuj si to. za mna je lepsie pisat na pc napr. word mozes si rozpisovať dopisocat text postupne ako budete doberať ucivo. mam skusenost len s tymto. syn tam ma (v pc) a pisaci program nakolko vela pisu vzorce inak pouziva word.

lubina
12. júl 2024

@mancicimancici dcera je na VS, pouziva pocitac, skoro vsetci spoluziaci si robia poznamky na pc. Aj ona najskor chcela tablet ale ma kamosku o rok starsiu a ta jej povedala, ze lepsi je pc, ze na tablete robit poznamky je horsie...sama nemam skusenost, ale dcera ma takuto...asi to zavisi na to, ako si kto zvykne.

ana4556
12. júl 2024

Ahoj, ja vlastním iPad, mne to veľmi pomohlo, lebo ak niečomu nerozumiem- ak je jednoducho nejaká otázka/téma, ktorú neviem a chcem sa ju poriadne naučiť, tak si vypíšem k tomu svoje poznámky a aj si skopírujem k tomu obrázky a mám to všetkom potom pokope na jednom mieste, keď sa k tomu vraciam pred skúškou. Nepoužívam to na všetky predmety, ale ak aj mám nejaké vypracované otázky, tak ich zbytočne netlačím na papiere, ale mám to v iPade a tam si to len podčiarkujem a zvýrazňujem. Používam Notability.

ssimusska
12. júl 2024

@mancicimancici Používam Ipad, klávesnicu + pero. Nikdy viac som nebola spokojná

fido69
12. júl 2024

@mancicimancici iPad je pre študenta najdrajšie, ale aj najlepšie riešenie. 😉

tundra
12. júl 2024

@fido69 dovolim si oponovat.Syn mal najskôr iPad potom presiel na remarkable a s tym je ovela spokojnejsi.Nema to klasicky displey,je to ako poznamkovy blok😉.Kukni na to cez link,co je hore.

alexik_
14. júl 2024

@mancicimancici ja mám "Lenovo tab M11" a bola to veľmi dobrá kúpa. V balení máš všetko čo potrebuješ a cena ozaj zodpovedá výkonu. Dá sa tam aj nastaviť prepísanie rukopisu na fontový text,...