prosim vas mate nejake triky ako na detske oblecenie?? najma tie z ktoreho odrastaju? schovavate to? vyhazdujete darujete predavate? mate na to nejake boxy pivnicu? ja netusim ci este budeme mat dalsie dieta a mam dojem ze neviem ako na to aby sa mi to nehromadilo ako neporiadok...
dalsie dieta neplanujem, vsetko z coho vyrastol doteraz som darovala
Darujem príbuzným alebo kolegyniam v práci. To čo sme zdedili už aj my, zo dávam kamoske do detského centra
Ale ak planujes ďalšie dieťa, tak drahšie a zachovalejsie kúsky si odlož. Zas nemá zmysel odkladať bodycka z Pepca, ale drahšie veci áno
po synovi som veci odkladala že keby náhodou... tá náhoda prišla ale až o viac ako 11 rokov a ďalšia vec že syn nosil veci chl.farieb a môj manž. by nedovolil aby naša dcéra - princeznička chodila v chl.farbách... ďalšia vec bola v akom stave som to našla po toľkých rokoch - v mizernom stave ktoré bolo súce akurát tak do koša...
keďže máme teraz 3 dievčatá za 4 roky - tak veci odkladám a nosia jedna po druhej... keď to je už aj ten poslednej malé tak lepšie veci si povyberá švagriná pre svoje dievčatá a ostatné odnesiem do charity. tie ozaj mizerné hádžem so koša.... nepredala som ešte jednu jedinkatú vec...
Odkladala som veci po deťoch a teraz po najmladšej som darovala do DSS kde mi oni zasa dali pár veci pre moju najmladsiu
ja akonahle maly vyrastie, hned predam za symbolicku cenu a kupim co potrebuje...osvedcilo sa mi to..nieco darujem.....ale myslim, clovek za to tiez zaplatil, doplatim a kupim nove.....
Po starších dvoch som vždy darovala, ale teraz pri malom som kupovala ozaj všetko, takže snažím sa predávať a potom kupujem co potrebuje
Po starsom odkladam po mladsom - rztrhane/rozgajdane kos, schopne - kkntajner charita, ak sa zadari nejake take, ze to malo nosili je to fakt nejaka super znacka malo znosena - znamym, uniforma - skola, pre decka, co by to mojli potrebovat
Ja mam v plane darovat detskym centram alebo rodine v hmotnej nudzi. S predajom by sa mi nechcelo zdrziavat sledovat ci druha strana poslala peniaze, ist na postu, bat sa ci to prevezme, potom ked ho bude chciet vratit atd.